Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kahvalibabatuzibaba

Marketing

......

Već dugo nismo nikog "pljuvali". A hoćemo, hoćemo! Uvijek se nađe poneko ili ponešto.
A ipak ću započeti sa pohvalama.

Ipak ćemo imati Sajam vlastelinstva i to je divnothumbupthumbupthumbupthumbup! Održavat će se od 11. do 30. svibnja. Više možete saznati ovdje.

A sad malo "pljuvanja" Vi mi niste dali nikakvu idejuno.
Maturijada. TBF. Super su oni, ali......maturanti su pokazali što misle o njima na Maturijadi. Imam sina maturanta koji inače ne sluša ništa osim Metalice i sl., ali je rekao da TBF za Maturijadu nisu. Čak je izjavio da bi Stavros bio za tako nešto (moje me dijete iznenađuje ponekad, sve češe ustvri, ali to ne spada u ovu pričusretan). Dobili su Plavu noć. Nadam se samo da im neće cijelu noć svirati narodnjake.

Još jedna pohvala. Centru za mlade Grabrik koji su organizirali tečaj plesa za maturante. Besplatni tečaj. Nadam se da se odazvalo dosta maturanata jer namam informacija kako je to zaživjelo. Pa, ako vi imate, javite.

Umalo sam zaboravila! "Karlovačka" tržnica. Pod navodnicima jer je najmanje karlovačka po svemu.
Šetnica od Pothodnika do Kauflanda je u katastrofalnom stanju! Same rupe. Gore nego na našm cestama. Ljudi se stalno spotiču i padaju.
Pa ako već ne mogu zbog novaca i nerješenih imovinsko-pravnih odnosa sa Gradom urediti kako treba tu šetnicu, mogli bi bar pokrpati rupe. Ne bi propali za par lopata betona koje bi mogli baciti u njih.

Post je objavljen 01.05.2008. u 17:46 sati.