Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neasims2

Marketing

Free time ekspanzija

Ova ekspanzija je u tonu novih aktivnosti,zabave,razvijanja novih skillsa.Novih objekata i garderobe nema mnogo,ali dobijate mnogo više-Hobbije!!!

Ova ekspanzija nudi toliko novosti da neznam odkud početi…možda o novim zanimljivim objektima,a to su:
Ant farm,stari automobil za obnavljanje,stol za oblikovanje gline,mašina za šivanje,maketa vlaka,stolna igra „dont wake the Llama“,gol za nogomet,koš za košarku,biljarski stol,violina,klavijature,štanga za balet,sobna bicikla,DJ mixeta

Nova zanimanja su:
-Entertainer
-Dancer
-Intelligence
-Oceanographer


A sad o hobijima:
Kao i do sad kad vaš sim radi neku aktivnost dobiva skillove.Sada to ima dodatak-ti skilovi se popunjavaju i u hobby kategoriji.U hobby kategoriji nalaze se aktivnosti:
Cusine (kuhinja-skilovi rastu učenjem i kuhanjem)
Film&Literature (povećava se čitanjem knjiga i gledanjem tv-a,filmova)
Games (igranjem raznih igara)
Tinkering (povećavanjem mehaničkih osobina popravljanjem ili učenjem)
Science (bavljenjem znanošću)
Art&Craft (šivanje,glina,crtanje-općenito kreativnost)
Nature (proučavanjem kukaca ili ptica,vrtlarstvo)
Fitness (sve vrste fizičkih aktivnosti)

Što više vaš sim vježba neku od tih aktivnost tako raste i njegov entuzijazam na tom polju. No što je veći entuzijazam veća je i potreba da se tim bavi što više.Potrebu možete ispuniti i pričanjem s drugim simsima o toj aktivnosti ili čitanjem u novinama ili na webu.

Vaš sim se može baviti svim hobijima,ali svaki sim ima i svoj urođeni talent za neku aktivnost.Na odabir tog talenta vi nemožete utjecati,tj nebirate ga vi već vaš sim. Kada Sim otkrije svoj talent prikaz za tu aktivnost zasjaji srebrnom bojom.Te aktivnosti će vaš sim brže savladati i više uživati u njima.

Kada sim dovede svoj talent ili aktivnost do maximuma ulazi u tzv „zonu“.Kada se to dogodi vidjet ćete da sim zasjaji bijelim svjetlom kad se bavi tom aktivnosti.
Nakon što postanete majstor u svom hobiju moći ćete podučavati druge o toj aktivnosti.

Dodatak su i Aspiracijski bodovi. Svaki put kada vaš sim doživi neki sretan događaj (vjenčanje,prvo dijete…) dobiva bodove koje može potrošiti na razne pogodnosti (benefits) kao što su: ubrzano učenje,manje trošenje energije,manja potreba za druženjem ili brzo stjecanje prijatelja,brzo napredovanje na poslu…Možete odabrati i dodatnu aspiraciju.
Da biste to aktivirali idite u Aspiration Rewards panel i kliknite na Aspiration Benefits ikonu.Tu možete iskoristiti bodove na dodatnu aspiraciju ili na druge pogodnosti koje se odnose na druženje,karijeru…


Kao i u dosadašnjim ekspanzijama postoje stvari koje trebate otkriti. U ovom slučaju radi se o skrivenim lotovima.
Ovisno koju aktivnost izaberete otkrivat će vam se različiti lotovi.Ako ste se odlučili baviti plesom i muzikom otvara vam se Dance studio,za kreativnost Art Studio….i tako za svaki tip skilla koji imate.Lotovi se otvaraju nakon što dobijete min 4-5 skillsa za pojedinu kategoriju.Kada to ostvarite u kuću vam dolazi posjetitelj koji vas obavještava da ste otključali skriveni lot.


Ostale zanimljivosti su da sada možete ići u šetnje,na trčanje,pisati i prodavati novele,održati natjecanje u plesu ili kuhanju…

I zaključak: ova ekspanzija je jednostavno super i preporučam je svima. Video pogledajte u postu 27,a instalacijski kod u postu br 9.





Copyright © NeaSims2, 2008.
Zabranjeno kopiranje i objavljivanje posta na drugim blogovima. Dopušteno jedino ako se napiše da je s ovog bloga i doda moj link. U protivnom obavještavam administratora





Post je objavljen 01.05.2008. u 13:15 sati.