Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tejich29

Marketing

Današnji i jučerašnji dan

počet ću od jučer! jučer mi je u školi bilo koma,imala sam 8 sati! da umreš!imali smo sve po dva sata!ubiti tak sam se osramotila i to pred profom! alen je mene i vinku zezo sa balonom(stalno je škripio) i već je bilo zvonilo za sat!prije nego kaj je došla profa ja sam uhvatila alena i rekla: "daj više prestani s tim škripit" i baš sam to rekla kad je profa već bila iza mene,i sam me onak pogledala koda to nikad u životu nije čula! bože dragi,al uopće me to nije briga već sam to zanemarila!ostatak kaj sam provela u školi bilo je supać jer sam dobila 4 iz infice,a nisam niš učila! kasnije sam išla van i malo se šetala po ulici,i baš je dolazio bus, i normalno kao i uvijek kad se ja ne nadam unutra je bio JOTIĆ,moja simpa! kad je došo na brijeg vidio me i odma išo prema dole i tak smo malo razgovarali!cerekcerekcerek
kasnije sam ušla nutra i kartala s dedom!!!!!! a danas mi je tak dosadno,u školi nije bilo bog zna kaj,al moglo bi proć. bilo je dobro zadnji sat kad smo išli s tjelesnog:ja i july smo išle gore i kad smo već bile na kraju hodnika došo je tonković i bio skroz na početku hodnika i počeo vikat da ga čekamo. i tak smo ga ja i july čekale i usput se odmorile. kad je on došo do nas počel je govorit:bok mateja,kak si i tak nas je zezo.ludludlud!danas još moram ić u literu,a tak mi se neda,al kaj češ!vidimo se! veliki kkkiiiiiiiii$$$$$$$$$ i pppppooooooozzzzzzzzzz:
Jotiću,Ivoni,Valentini,Dori,Vinki,Celli,July(juliji),Tonkoviću,Birinu,Bruneku,Karlu V.,Jopi,Marini.........................bye-byewavewavewavemahmahmah smijehsmijehnutbeljbeljzubokisssretanyespartyfinozujolaze!!!!!!!!!!!!!


Post je objavljen 30.04.2008. u 12:48 sati.