Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Janković : Podrška navijača je naša vera u odbranu titule

Photobucket
Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u 28. kolu Meridijan Superlige Srbije sa ekipom Čukaričkog. Utakmica na stadionu Crvene zvezde počinje u 15 časova i 30 minuta. Do kraja prvenstva ostalo je još 6 kola, a sutrašnja utakmica predstavlja prvu, od preostale 3 koje se igraju na našem terenu.


Trener Aleksandar Janković očekuje dobru, ali i tešku utakmicu, sa ekipom koja je sastavljena od mladih i iskusnih igrača, a koju predvodi pravi strateg i trener.
“Igramo protiv ekipe sa kojom smo se ove sezone sastajali i u prvenstvu i u kupu. Svaka utakmica je bila neizvesna i puna naboja, a više uspeha smo imali na strani, jer smo u prvom kolu na našem terenu igrali 0:0. Do kraja je u igri još 21 bod , a mi u svaku utakmicu ulazimo sa puno samouzdanja, zbog partija koje pružamo, ali i sa velikom željom da odbranimo trofej. U situaciji smo da ne zavisi sve od nas, a Čukarički je u prošlom kolu pokazao o kakvoj je ekipi reč, s obzirom kako je igrao i na koji način izgubio utakmicu od prvoplasirane ekipe. Ne želimo puno da razmišljamo o konkurentima za titulu, jer se to pokazalo kao najbolji recept, kako mi treba da ulazimo u naše utakmice. Protiv Vojvodine koja je treća na tabeli smo pokazali bolju i efikasniju igru, nego protiv Borca u Čačku, tako da se nadam da će nam novi meč na našem stadionu, vratiti dobru igru sa dosta postignutih pogodaka. Verujemo da će naše igre i pobede biti dovoljne da osvojimo treću uzastopnu titulu, a jedini preduslov za to je pobeda i 3 boda u svakoj narednoj utakmici.”

Aleksandar Janković nema ozbiljnijih kadrovskih problema i nada se velikoj podršci navijača sa tribina.

“Nenad Milijaš neće moći da igra sutra zbog parnih žutih kartona. Nikola Trajković se vratio u trening, ali ima još jedan meč suspenzije tako da neće konkurisati za naredni meč. Golman Ranđelović se još uvek opravalja od bolesti, tako da ćemo danas videti kakvo je njegovo stanje pred sutrašnju utakmicu. Poznato je da je Bronovicki u Poljskoj na pregledima, a nadamo se da ćemo uskoro znati kakvo je njegovo stanje i kada se vraća u Beograd.Naši navijači su naša pokretačka snaga u svakom meču i svaka pobeda je delom i njihova zasluga. Primetilo se da su nam nedostajali u Čačku, ali ta utakmica je iza nas i na sreću dobro se završila. Njihova podrška u svim utakmicama, tokom svih 90 minuta, je najveći motiv i dokaz da svi zajedno verujemo u trijumf i osvajanje titule. Kada igrate pred velikim brojem ljudi, a posebno na vašem stadionu, ne možete a da ne uđete u svaki duel sa velikom željom od prvog minuta.
Nadam se da će dobro popunjene tribine sutra biti pravi preduslov za našu dobru partiju i pobedu, kao i u svakoj narednoj utakmici.”


Post je objavljen 29.04.2008. u 23:53 sati.