Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/selma2609

Marketing

aaaaa....Jaaa MaTuRanT!!!

Pročitaj, nečeš požalit, ovaj dan te sigurno čeka u životu, dobro je znat šta te čeka, heh...neki su čak i prošli ovo, pa znaju kako je..!!!


.-.-. Jaaooo.... ZaR već???? cry šmlć cry Jaa bi još... al samo školskog društva, je*eš profesore i knjige...ŁdeadŁ...
Ovaj mjesec (heh..možda i tjedan jer mi se neda) mi je paklen, jer pišem maturalnu radnju, koju mi se neda pisat,a moram ( i trenutno ju pišem, pauza je ovaj post koji pišem, hehe...)
Ajmee... kad se sjetim šta me sve čeka, kako drugi pričaju, jaaooo....
Nadam se da će sve dobro proć, heh....cerek .. ma hoće, ja to znam!!!
burninmadNAPOKON se riješila gLuPe MaRiNkOvIćKeburninmad (još malo pa sad) ...oni koji ne znaju, naša profa iz hrvatskog.
Ali naravno, JA IDEM DALJE sa školom, ne mislim se zadržavat blizu trgovačke, prvo što me čeka je smjer za komercijalista, dalje di me noge i pamet odnesu, heh...sretannarafno, tu je moja ljenost koje ću se pokušat riješit heh...sretan....

Kao što se zna šta sve čeka maturante pa tako i ja jedva čekam NoriJaDu, i ne samo ja, svi mi.... jer mislim od svih školskih i razrednih provoda taj će biti najbolji... nitko ti ništa ne smije, pij kolko oćeš, radi šta oćeš, a i to što nećemo...partynjamiheadbangroflfinosmokinpuknucuparty weeeeeee.....zubo Ljudi..šta da nam piše na majcama (moramo biti uočljivi, zar ne), još uvijek razmišljamo ali se ne možemo odlučiti..jaaooo!!! SVI NA JARUN!!!

Pa onda dođe maturalna večera, opla...ko će nam tu biti najljepši i najzgodniji/a maturant/ica..hehe..... bez puno razmišljanja, iz mog razreda JA (umišljeno pa savršeno ŁoŁ). ALI...postoji to ALI... oni koji ne idu na maturalnu večeru okupljaju se na BuNdEku ili JaRuNu i mislim da bit će bolje, hehehe...partynjamithumbuprofl Ja sam jedna od tih, tj. moj razred je jedan od tih, dvoumili smo se di ćemo proslaviti i tu večer i svi se zajedno odlučili, još nismo sigurni ali mislimo na BuNdEk, od jutra do sutra, ima i kandidata za noćno kupanje (ma di toga neće biti, to je glavno hehecerek) a ne da na tam profaći sole pamet, je da bi i tam bilo super i nezaboravno al briga nas... ~BITI ĆE NAM BOLJE!!!
Ma nemoj žaliti sestroo.......sretan

Tijač(ljube moa), ja i ti glavne a di je onda još ostatak ekipe.... aaaaaaaaaaaaaaa...............jedva čekam..... i među sve te dane bliži se i Danielin roćkas, ma ova dva (5.,6.) mjeseca su Ludnica, uz svu muku i patnju dođe radost i veselje... oOoouUuuwee€ee€ee.....roflzubodead
E mogla bi pisat do sutra, fakat imam šta, ali..., opet ono ALI.... hehe... al' čujemo se u sljedećem postu, a on će bit...??? Kad sve ovo prođem i iskusim, zabavim se i zabilježim u sebi... Nadajte se da ću podjelit s vama hehe... ma reći ću vam ono osnovno, pa ćak možda i neke sitne detalje, hihizubo pUu§@a §wiim@a!!


AjDaVasPozZamDaNebiBiloŁoŁ....
Big KisS@ch moJim N@Jdr@žim: Dani, Renchy, Tijač, Mireli, Ivani M., Ivani B., Dinki, Tatjani, Sandy....
I pozZz za sve koji ovo čitaju iako ih nisam imenovala....KisS@ch!! bye!




Post je objavljen 29.04.2008. u 20:55 sati.