Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelo1

Marketing

NAGRADE HRVATSKOG DRUŠTVA KATOLIČKIH NOVINARA


Dobitnici nagrade za životno djelo, godišnje i počasne nagrade HDKN-a

Nagradu za životno djelo dobio je Albert Turčinović, a nagrada za novinara godine dodijeljena je don Anđelku Kaćunku. Počasne nagrade dodijeljene Kršćanskoj sadašnjosti i Živoj zajednici

Zagreb, (IKA) - Upravni odbor Hrvatskoga društva katoličkih novinara na svome zasjedanju 28. travnja dodijelio je na temelju pristiglih prijedloga nagradu za životno djelo i novinara godine, te počasne nagrade.

Nagradu za životno djelo dobio je dugogodišnji urednik kršćanske obiteljske revije "Kana" Albert Turčinović. Nagrada za novinara godine dodijeljena je dugogodišnjem uredniku lista mladih "MI", katoličkom novinaru i publicistu don Anđelku Kaćunku. Počasna nagrada u povodu 40. obljetnice neprekidnoga izdavačko-novinarskog djelovanja dodijeljena je Kršćanskoj sadašnjosti te mjesečniku hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj "Živa zajednica" u povodu 30 godina izlaženja.

Nagrade će dobitnicima, u sklopu proslave Svjetskoga dana sredstava društvene komunikacije uručiti predsjednik Odbora HBK za sredstva društvene komunikacije riječki nadbiskup Ivan Devčić.

Svečanost dodjele nagrada bit će u srijedu 30. travnja u 10 sati u Tajništvu Hrvatske biskupske konferencije, Kaptol 22, u Zagrebu.



Post je objavljen 29.04.2008. u 17:29 sati.