Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

O humanitarnom telefonu i pilot programu



Eto, od kad je krenuo humanitarni telefon za malu Anju kojeg je otvorio naš prijatelj,
priču o humanitarnom telefonu do sad je objavilo desetak portala na svojim naslovnicama.
Počelo je sve na portalu mali lošinj , preko portala rijeke pa sve do portala makarska.
U ime roditelja male Anje svim urednicima portala koji su na svojim naslovnicama objavili priču o maloj Anji od srca se zahvaljujemo. Iako smo za Vas potpuni stranci, ovim činom ste dokazali da humano SRCE nema granica.
HVALA VAM.

Hvala i Vama dragi naši dobri ljudi, što ste okrenuli broj 060-600-900 pin za ulazak 8100 i time Anji donirali 4,07 kuna na žiro račun.
Trenutačno stanje od Vaših poziva je 388,57 kuna.
Uskoro ćemo objaviti podrobnije izvješće.


Ono što smo znali već neko izvjesno vrijeme ali nismo htjeli iznositi u javnost dok sto posto ne budemo sigurni jučer je dobilo konačnu pozitivnu potvrdu.O čemu se zapravo radi?
Prije više od mjesec dana u CRZ Sloboština rekli su nam da je Anja ušla u uži krug djece s kojim će poznati glumac Zijad Sokolović napraviti jedan pilot program.
Radi se o tome, da ekipa glumaca dolazi u kuću roditelja i djeteta s posebnim potrebama te na licu mjesta radi 45 minutnu predstavu za dijete uz aktivno sudjelovanje i djeteta i roditelja.
Jučer nas je nazvao gospodin iz Zijadove ekipe i potvrdio njihov dolazak.
Snimanje će biti 26 svibnja u 14 sati. Eto, tako ćemo i mi i Anja na sat vremena postati glumci (ha-ha). Više i podrobnije o ovome te kako je prošlo snimanje saznati će te naravno u našem postu


Što se tiče Anje, ona se polako sa mamom priprema za odlazak 01 svibnja u lječilište Veli Lošinj. Tamo će ostati do 22 svibnja. Vi naravno nećete biti zakinuti za sve novosti,jer tata Tomislav ostaje u Zagrebu.

Do novog posta, svima velika pusa kiss i veliki pozdrav wave od obitelji Kostanjevečki!


Post je objavljen 29.04.2008. u 08:45 sati.