Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/myliveisrapandhiphop

Marketing

Edo potpisivao album "Balkansko a naše"

S kojim su nestrpljenjem Edini fanovi čekali na izlazak novoga Edinog albuma, moglo se vidjeti jučer na promotivnom potpisivanju netom objavljenog albuma Balkansko a naše koje je Menart organizirao sa Profil Megastoreom u Zagrebu, točno u 19:30 sati. Punih sat vremena Edo se družio s najvjernijim ljubiteljima iskrenog hip hopa, od onih najmlađih petogodišnjaka do starijih poklonika u najboljim srednjim godinama.



Omiljeni glavonja razveselio je najbrže kupce albuma i poklon majicom koje su tiskane u limitiranoj tiraži upravo za ovu priliku. Edin album do daljnjega u Profil Megastoreu možete kupiti po cijeni od 99 kuna.

Nakon Zagreba, Edo se seli u Rijeku.

U subotu 29.3. točno u podne Edo Maajka će u Dallasovom shopu (Splitska 2a, Rijeka) biti na dispoziciji svim fanovima željnih druženja, fotografiranja i kupovine albuma po promotivnoj cijeni od 99,99 kuna. Tko bude spriječen za subotnji dolazak, znajte da do 15.04. u svim Dallas shopovima Edin album možete kupiti za 99,99,kn.

Navečer možete doći na Edin koncert u Poreč u MMC Atelier, gdje ćete po prvi put imati prilike čuti nešto od novog materijala uživo.

Post je objavljen 29.04.2008. u 08:02 sati.