Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Sport u Pitomači

Nogomet -pitoSport
Raspored 25. kola IV. HNL sjever – podskupina B, danas donosi susrete oba općinska predstavnika. Nogometaši NK «Pitomača» gostuju u susjednom Kloštru Podravskom, gdje će se sastati sa domaćim nogometašima NK «Mladost», a nogometaši NK«Croatia» iz Grabrovnice na svojem igralištu dočekuju također NK «Mladost», ali iz Molvi. Obje utakmice započinju u 16,30 sati. Mladi pitomački nogometaši, kadeti i juniori, danas na rasporedu imaju utakmice 22. prvenstvenog kola IV. HNL – sjever, skupina A, u kojima gostuju u Varaždinu, dok su oni najmlađi, pioniri, jučer odigrali svoje utakmice 22. prvenstvenog kola IV. HNL – sjever, skupina B, u kojima su bili domaćini vršnjacima iz NK «Graničar» iz Đurđevca. Pobjede su ostvarile ekipe pionira U-10 sa 4:2 i U-14 sa 4:0, dok su jedini bod gostima prepustili pioniri U-12 koji su sa svojim gostima odigrali neodlučenih 1:1.

Rukomet -pitoSport
U četvrtak su, u dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači, u utakmici posljednjeg 14. kola Međužupanijske rukometne lige Bjelovar, pitomačke rukometašice druge ekipe sa visokih 34:19 savladala svoje gošće, vodeću ekipu lige, rukometašice ŽRK «Ivančice» iz Ivanske, nanijevši im tako prvi prvenstveni poraz. Za drugu ekipu pitomačanki nastupile su: Kovačić, H.E.Habijanić (4), Rep (6), B.Lovrin (2), Filipović, Kapitan, Petković (4), Janeš (2), I.Lovrin (5), Mioč (11), Sabolić i Bakan.Iduće kolo druga ekipa pitomačanki gostuje u Virovitici kod treće ekipe ŽRK «Tvin-Trgocentar».
Prva ekipa pitomačanki u odgođenoj utakmici 10. kola III. HRL – sjever, danas gostuje u Koprivnici kod treće ekipe rukometašice ŽRK «Podravka». U ovom će se susretu odlučiti o ovogodišnjem prvaku III. HRL – sjever, ali bez obzira na ishod te utakmice, pitomačanke su osigurale nastup u kvalifikacijama za plasman u II. HRL – sjever.

Kuglanje - kuglanje
U posljednjem, 30. prvenstvenom kolu III. HL – Zona Požega, kuglači KK «Pitomača», na svojoj kuglani, u županijskom derbiju ugošćuju kuglače KK «Tvin» iz Virovitice, isključivo u borbi za prestiž, budući će, bez obzira na ishod ovog susreta, obje momčadi prvenstvo završiti u gornjoj polovini tablice.
Pitomača.hr

Post je objavljen 28.04.2008. u 21:17 sati.