Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/11paukova

Marketing

Deboree 2008.

U nedjelju, 28.04., odrzano je natjecanje koje organizira nas odred, Deboree.
Image and video hosting by TinyPic
Na natjecanju je prisustvovalo 23 ekipe.Dosli su iz Koprivnice, Splita, Osijeka, Konjščine, naravno Zagreba...
To je bilo 10. otvorenje.Zapocelo je u 10 sati.Par rijeci uputila je nacelnica naseg odreda, te Roža .Zastavu je podizala Petra.
Iz naseg odreda, ekipe su bile: 11 Paukova: Ja, Maja, Petra (SiT) i Mely (SiT) , Vukovi: Kiki, Ines, Ana i Jan
Image and video hosting by TinyPic, Sunce i Trava: Lopac (11 Paukova) , Karlo, Culjak i Brezak (11 Paukova), Kraljevi: Valentino, Icek, Dorotea (Lavovi) i Avdic (SiT).
Nakon podizanja zastave vode ekipa su otisli po kartu, satnicu itd.
U 10 i 30 pocelo je rijesavanje Testa izvidacke organizacije.Svaka ekipa se negdje smjestila te rijesavala test.Nije bio tezak, vecinu smo znali.U 11 sati, cure i ja, krenule smo na prvu kontrolku, podizanje satora.Putem smo pjevale, pricale i zezale se.Na toj kontrolci, kontrolori su bili Sabljic i Barisic.Malo smo cekale jer je bila ekipa ispred nas, no ne puno..Nismo imale bas puno uspjeha u satoru, vrijeme nam je bilo 3.01.No, i dalje vesele, krenule smo dalje.Istina, bile smo malo razocarane, jer sve 4 znamo da mi to mozemo bolje, al ajde..Idemo dalje :D.Sljedeca kontrolka bila je prva pomoc.Dosta smo uranile pa smo otisle do ducana..Malo se najele, popile soka i odmorile..Kontrolori, tj. kontrolor i kontrolorka bili su Zivac i Pepa.Image and video hosting by TinyPicPrvo smo dobile 10 pitanja na koja smo trebali odgovorit.Sjele smo se na klupicu, te pocele rijesavat.Na svako pitanje smo odgovorile, nije sve tocno, ali vecina je.Nakon toga, dobile smo zadatak da im pokazemo imobilizaciju kljucne kosti.Maja je glumila ozljedenog, Mely ju je „imobilizirala“, a Petra je bila „tjesitelj“, hehe.Super smo to obavile, tj. su obavile :)..Krenule smo dalje, napokon nesto sto fakat dobro znamo, signalizacija.Image and video hosting by TinyPicDosle smo.Naravno, uranile.Kontrolorka je bila Tutla. Przile smo se na suncu cekajuci..Ali kad smo dosle na red, izvrsno smo to obavile.Slalo se 50 slova, ne sjecam se tocno koje nam je vrijeme bilo ali znam da je bilo odliiicno.Sretne i zadovoljne, krenule smo dalje, na vatru.Dosle smo..Iiii, nismo cekale, wiii, hehe.Kontrolori su bili Rubesa i Toni..Nismo imale puno uspjeha, tj. nismo uopce imale uspjeha, nismo uspjele zapaliti vatru..Bar sam ja pojela malo Rubyeve cokolade :)..Idemo dalje..Cvorovi, jeeeee.To znamo i volimo ;).Kontrolorka je bila Teja, te kontrolor Brklja.Naravno, i tamo smo cekale na red.Cekajuci, Maja je shvatila da je krivo citala Petri signalizaciju..Sto znaci da nam je pola tog krivo :(..Maja nam se osjecala krivom, al putem ovog joj govorim da se nitko ne ljuti na nju i da se nema zasto osjecat krivom ;).Zato smo cvorove izvrsno obavile.Vezale i odvezivale smo Petra, Mely i ja.Vrijeme nam je biilo 2.14 :)..Super.“Pomjesanih“ osjecaja, te tuzne zbog signe, te sretne zbog cvorova, krenule smo dalje..Zaklon, zadnja kontrolka..Super smo to oabvile,odlicno je!ZAKLON JE ZAKON! :)
Image and video hosting by TinyPic
Malo umorne otisle smo na rucak..Fini Rozin grah nas je oraspolozio. Nakon rucka, odmarali smo se, igrali, zezali se itd.Zabave nam nije nedostajalo.Napokon je doslo i proglasenje pobjednika.Svi su ga s iscekivanjem docekivali.I eto, napokon je dosao i taj trenutak.Postrojili smo se. Par riječi nam je uputila načelnica našeg odreda, Mateja Petrić te je započelo dodjeljivanje pehara. Za osvojeno 1. mjesto u svakoj od disciplina - 11 Paukova, ja i cure, osvojile smo 1. mjesto u zaklonu i čvorovima!!!Bile smo presretne, nismo to očekivale..A nasi Vukovi su osvojili 1. mjesto u signalizaciji i izviđačkoj organizaciji!!Oni su također bili veoma sretni. Sljeme je osvojilo prvo mjesto u Prvoj pomoći. Krenuli smo dalje..Sada je pocelo proglasenje mjesta, od 23. do 1. 3. mjesto osvojili su Šumska patrola i iz Koprivnice, O.I. "Bijeli javor" .Zadovoljni, uzeli su medalje, diplome i slikali se :).
Image and video hosting by TinyPic2. mjesto osvojili su VUKOVI!!!Da, da..NASI Vukovi.Iz Zagreba :).O.I. N.B. Debo :D..Bili su prezadovoljni, nekima od njih je to prvo ovakvo natjecanje i nisu ocekivali tako dobar plasman.
Image and video hosting by TinyPic
A 1. mjesto pripalo je ekipi 11 PAUKOVA!!!!!!!!!!!!!!
Image and video hosting by TinyPic
Da, nama. Ne znam šta da kažem. I sada kada pišem o tom, presretna sam. Nismo se tomu nadale, čak smo bile sigurne da smo loše to „odradile“.Bile smo ne uzbuđene, ne sretne nego prepreprepreuzbuđene i prepreprepresreeetneee..Mislim da je na tako dobrom plasmanu zaslužna Teja, Majina i moja predvodnica. I iako nije Petrina i Melyna predvodnica, ona nas je sve pripremila. Po 156 put, hvala Teja. Naravno, hvala i ostalima koji su nas učili, Ivor, Pepa, Brklja... Totalno uzbuđene zaboravile smo na spuštanje zastave.Drhtavih ruku, nogu, vratile smo se u stroj i s nestrpljenjem da ostalima otrčimo u zagrljaj. Tada sam samo odjednom čula: Zastavu spušta Lorena ŽivkovićImage and video hosting by TinyPic.Bila sam totalno zbunjena, okrenula sam se prema Maji i gurnula joj u ruke pehar, diplomu i bedz.Doslovno sam se tresla dok sam spustala zastavu.Od srece, uzbudenja i zbunjenosti x).
Akcija je zatvorena. Na tugu sto je zavrsio jos jedan Đeboree nisam stigla misliti, to je kasnije stiglo. Sa svima sam se grlila, ljubila i naravno, cestitala sam drugim ekipama.
Nadam se da je svima koji su sudjelovali bilo lijepo te vam se u ime naseg odreda zahvaljujem na dolasku i nadam se, te ocekujem, da cete sljedece godine doci u jos vecem broju.
Lijep pozdrav od patrole 11 Paukova.

By: Lory :)

Btw. U boxu su slike pa pogledajte :).


Post je objavljen 28.04.2008. u 20:07 sati.