Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lonca

Marketing

Bit ce gusto dokraja!

Pocela je utjecat gol razlika.Kao sto sam i reko jesenas,mogla bi imat i odlucujuci utjecaj u zavrsnici.Iako Klokocevik moze jos miran bit,jer je poprilicno dobro odmakeo golovima,nama i Kupini je gusto.Treba zabijat!Da nismo onako jako popusili one prve dvije utakmice,sad bi se nadmetali golovima sa Diljem za prvo mjesto.A ovako,jedino kiks pomaze,..ili 15 komada po utakmici.6:0,protiv Kuta kodkuce,i to pomaze,bar za osjecaj,...i drugo mjesto na tablici.Svaka cast,odlicna igra Omladinca i zasluzena pobjeda protiv nikad ugodne ekipe iz Kuta.Ali ovdje je sve funkcioniralo kako treba.Sto je najbitnije,realizacija.
Kupina je imala tesku utakmicu sa Vrpoljem kodkuce.Nakon svega,ipak je ispalo onako kako su Kupinci planirali.Nova tri boda,i kurs druga liga.Vrpolje im je malo sjebalo gol razliku,i time ih smjestilo na trece mjesto iza Omladinca.Utakmica kola u svakom slucaju.Posavac-Sloga 4:2.
Moglo bi se reci,u Klokoceviku ocekivano.Pet golova razlike protiv Struzana bez puno komplikacija.Uredno u ispunjavanju zadatka,nova tri boda,i sto vise golova.Dilj-Sloga 7:2.
Kod Kuna su bili Sapci.Napokon su pobijedili.Nisam mislio da ce tako zavrsit,al ipak nakon jakih 90 min.,Kuna-Sapci 1:3.
Da ce se Sredanci toliko napatit za tri boda sa Prnjavorom,nisam ni to mislio,al upravo se to dogodilo.Siromasnih 1:0 za Sokadiju i odlicna igra Slavonije.
Utakmice su odigrane 27.04.


Tablica bolje izgleda:


1.Dilj KIokocevik 34
2.Omladinac Novi Grad 34
3.Posavac Kupina 34
4.Sokadija Sredanci 27
5.Naprijed Trnjanski Kuti 17
6.Slavonija Prnjavor 17
7.Sloga Vrpolje 11
8.Kuna Jaruge 9
9.Sloga Struzani 9
10.Sapci 8


Post je objavljen 28.04.2008. u 19:26 sati.