Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moonjara

Marketing

TAJNA

....isti naslov, druga tema....

ovih dana na poslu strkovito itd..no da vas ne zamaram sa trivijalnim i svakodnevnim temama,,,htjela bi pisati o jednoj posebnoj temi ....a to je da li ste babe ili možete zadržati "tajnu" za sebe!?!?

...Mislim da se ta tema može kategorizirati u par područja,,,,ali ja prvenstveno mislim na "nešto" što se desilo upravo vama....i odlučili ste da je najbolje "to nešto" zadržati za sebe...ili možda ne....to ne treba značiti da ste serijski ubojica ili da ste opljačkali banku,,,samo ne želite to nekome reći ili želite...možete zadržati za sebe ili ne!?!?

....svi mi imamo momente kada nešto prešutimo ili kažemo ili ne kažemo, bla, bla...ali meni se jednom desila jedna škakljiva situacija...u biti sada kad gledam,,,i da sam je nekome povjerila,,,ne bi ništa dobila, ali bi puno izgubila...onda je u mojoj glavi bila velika katastrofa na pomolu,,,a sada je to jedna od onih stvari koja bi bila zgodna u kontekstu priča iz Seksa i grada,,,ali naravno, ne za svačije uši....ugl. moram priznati da je to nešto što je bilo super dooooooobro, ali sa ne tako dobrim posljedicama za ljude oko mene...pošto vam ne smijem reći o čemu se radi,,,jbg.obećala sebi, obećanja se ne krše.....;), hahaha....samo mogu zaključiti...jedna baba je uspjela sačuvati jednu tajnu....i nije ju rekla nikome...pa ja sam genije:)))))

btw. kad sam bila klinka,,,nisam imala problema sa držanjem povjerljivih i povjerenih podataka...ja sam u kvartu slovila kao osoba od povjerenja,,,ali ne bih ja bila žena,,,kad ne bi pukla u pubertetu i onda su počele,,,trač partije...užas...pojavila se bezobraznost, bahatost, licemjerje...sve osobine koje prezirem,,,a posebno mrzim licemjerne ljude...čovjek može biti umišljen, bahat, tašt itd., to mogu tolerirati, oprostiti ili čak može biti simpatično u crno-humorskom kontekstu, ali kada je netko licemjeran,,,e to ne mogu prožvakati...
mrzim,
mrzim
i mrzim licemjerje...fuj, to nije čovjek, to je jadnik...bezkičmenjaci ...uf gdje me odvela ova digresija:)))...
no pitanje glasi,,,jeste babe ili čuvate tajne u dubokim prostranstvima vaše svijesti, LOL...kako deep:)????????????????????????????


Post je objavljen 27.04.2008. u 19:14 sati.