Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrscvorovic

Marketing

Rebro!

Imao je većinu zubi, platija mi je prvo piće. Kako ga je bilo strah policije, popila sam i njegovo. Znao je sve o Kierkegaardu naprimjer, premda ja nisam imala pojma ko je taj K. Ipak, izgledao je okej momak.

Kad smo otišli na topli, prvi put je izjavio: "Ljubljena, a da ti malo smanjiš konzumaciju brzih ugljikohidrata poslije 15 h?"

Drugom prilikom je rekao: "Ne brini, ja ću raditi na tebi!" A to nije značilo ono čemu sam se ja nadala. Odsad mi on sastavlja dnevne jelovnike i radi raspored tjelovježbi. Jednom sam ga upitala da li bi on radio na sebi, a onda mu mjesec dana nije mogao doći sebi od moje nezahvalnosti.

Malo po malo, ja sam počela ozbiljno gladovati. Privikla sam se na glad zbog nade da će on jednog dana kad smršavim poraditi na meni onako kako ja to zamišljam. Trpljenje gladi sam doživljavala kao uspjeh.

Nakon mjeseci žrtvovanja, odlučili smo se povatat. Napokon ću vidjeti zvijezde i čuti zvona... Ali, on je svoje oduševljenje pronašao na neočekivanom mjestu: "Jupi! Vidi draga, vidi kako ti viri rebro!"

Više nisam sa tim momkom, prekid je bio gurmanske prirode. Našla sam momka koji voli drpat sise i guzice.




Post je objavljen 27.04.2008. u 16:24 sati.