Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stalnomijenjamadresu

Marketing

..Zagorci smo ljudi pravi, kaj nam pak moreju? svi odlaze svi prolaze al Zagorci ostajejuuuu!..

V Zagrebu bila jučer. Loše bilo prilično. Ali dobre neke stvari se desile. Zbilja.
Zagorec bil kum. Bratić krizmu imal, jel! Pa mene zabavljal s pričama o kleti i Krapini. Ah, nisam pa mu mogla da velim kak znadem nekog iz Krapine! Tak je to, kad sve potajno delaš. Nemreš nikome kazati. Al zgoden kum bil. Šteta kaj je oženjen i klinca ima. Vi Zagorci mi tak zgodni. Sestrična veli kak ste bahati, škrti, i vućina umišljeni bogataši! Skoro sam joj povjerovala. Ali sem onda vidla kak se za van sprema. Kak se oblači kak neka jeftina seljanka. Kak puši po skrivećki i sluša cajke. Tak sem shvatila zakaj ono misli o Zagorcima. Zato kaj su preveć bolji od takvih zatucanih purgera. Štela je da pem z njom vani, ali radije bum se ubila nego da idem z fuficama od njenih prijatelica na cajke! Išla z bratićem po Zagrebu. Pokazal mi je fakultet strojarstva moj budući. Tak sem bila sretna kaj sam ga vidla iako ne zgleda baš nekaj lepo.
Teta iz Slovenije bila tam. Pozvala me da k njoj dojdem na leto v metal kamp! Morem i kojeg prijatela z menom popelati. Tak je rekla. Ima mesta za deset ljudi. Luka i Jelena idu z menom valjda. Al ne bum ja išla sam z njih dva. Treba i meni neki dečec. Zna se na kog mislim. Znaš pa i ti. Nikaj teškega za pogoditi! Samo mislim da ga stara ne bi pustila z nama. Iako verujem kak bi on išel. No dva meseca ima do onda pa bumo našli nekega. Jedva čekam. Zanimljive bu bilo. Sve v svemu u svakem zlu neke dobro. Da nisam v Zagreb išla, ništa ne bi bilo od metal kampa.
Mal preje saznala da Ana ide z nama. Dobre, al bilo bo bolje kad bi mali išel. Idealna prilika. I za mene i za njega. Kaj sem prokleta. Da me čuje neke ko ne bi trebao, veselo bo mi bilo. Kaj morem? Nemrem si pomoći. Tak je dobar. Ti si ljubomoren, a kaj pa tebi morem? Sem toga, morem i ja biti ljubomorna. I jesem i bum uvek bila! Kad si rekel kak ti veza ide ok ali nije baš nekaj sjajnoga, rekla sem ti kak mi je drago. Kaj da ti radim ak se sad ljutiš na mene zbog toga? Znaš da sem iskrena. I znaš da te volim. Ali volim ja i dobre dečece poput onog malega. I ne bum zbog tebe uskraćivala si neke stvari. Ak moreš ti morem pak i ja! I da samo znaš kak ga budem iskoristila. I samo nek izvoli on mene da iskorištava.
I da sam znaš kak tebe budem iskoristila kad ti curica ne bude blizu. Nemre ona paziti na tebe. Znam da si ti pa predominantni da bi bio z starijom curom. Volim kad si tak dominantni. Ne buš ti nikad žalio kaj ju varaš z menom. A ni do sad nisi.

Post je objavljen 27.04.2008. u 12:50 sati.