Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malarukometasica

Marketing

Luka Modrić prodan za 26 milijuna EURA

Dinamov kapetan Luka Modrić potpisao je u petak navečer u Zagrebu petogodišnji ugovor s Tottenhamom i bit će već u subotu popodne predstavljen navijačima 'Spursa' na White Hart Laneu uoči utakmice s Boltonom
Ugovor između Dinama i Tottenhama, piše Jutarnji list, vrijedan 26 milijuna eura, potpisan je u Dinamovim prostorijama u Maksimirskoj 128, a završne pregovore su obavila braća Mamić i vlasnik popularnog engleskog kluba, koji je već duže vrijeme zainteresiran za 'noge' najboljeg Dinamovog igrača.

Ovu vijest potvrdio je nešto iza ponoći i Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić.

Luka Modrić u subotu ujutro privatnim zrakoplovom, u pratnji Dinamovog sportskog direktora Zorana Mamića, leti u London i time je završena karijera u Dinamu. Zdravko Mamić je bio silno iznenađen kad smo ga pozvali u jedan sat iza ponoći, jer su pregovori o Modrićevu prelazu u Tottenham obavljeni u najvećoj tajnosti.

Luka Modrić je tako ostvario najveći transfer u Dinamovoj povijesti, veći i od Vedrana Ćorluke (13 milijuna eura), Eduarda da Silve (12 milijuna eura) i Igora Bišćana (11 milijuna eura). Vježbat će pod rukom slavnog trenera Juandea Ramosa, koji je sa Sevillom u dvije protekle sezone dvaput zaredom osvojio Kup UEFA-e.

Među novim suigračima Luke Modrića je i 'Mitko' Berbatov, bugarski napadač i jedan od trenutačno najpoželjnijih igrača Premier Leaguea. Tottenham je ove godine osvojio Carling kup.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Post je objavljen 27.04.2008. u 12:17 sati.