Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zdepilirani

Marketing

BOŽANA--part 2

hm...mmm..meni je malo dosadno..shtekice mi nema na msn-u..pa REKO idem da napišem post jer mi se ovaj prije nesviđa..a ni shteki..haha..budem sad o božani nešt napiala..
e da..da ne zaboravim..DOBILA JA 3 Z MATEMATIKE..VEČ DRUGI PUT..VAUUU..hihh..
e sad se hičem na božanu...

2. poglavlje
- Božana iz bikaming a vumen (sač A vumen)-

Bio je to dan upisa u prvi razred.Božana je išla z dedom(jedini koji je živ).Ali nije više bilo mjesta..o nee..o sudbo prokleta..o crna li si!!!ao-ao! Pošto je deda žarko želio da se Božana upiše u prvi raz..odlučio je..hm..odlučio se dati..oh da..takva je sudbina Božanine obitelji.I deda je dobil AIDS, ali bitno je da je Božana išla u školu. Božana je obožavala školu.Pogotovo odmore..o daa.veri veri mač..i wc-e isto..I tako je deda začas umro.Božana je ostala sama.,,O bogica..!'' mislili su susjedi stoga su joj odlučili pomoći tako što su organizirali dobrotvornu zabavu.Svi su ljudi dobre volje bili su pozvani.Ofc.i slavenaši..ali i ovi kaj treniraju u koprivnici(il kak već).Božani je bilo božanstveno!Dobila je i ovce i nofce..hhh.I tako je Božana mogla nastaviti svoje školovanje..bla - bla..i tako je ona došla do srednje škole..
Ponovno su bili upisi.Božana je znala što hoće.''Želim biti slastičarka!!!'' To je bila njezina želja.I uspjela je.Upisala se za slastičara bez problema.
I tako..Božani je u školi išlo odlično (ko i do sada u životu).Bila je sretna i zadovoljna.
Jednog dana se odlučila prijaviti za HRVATSKI TOP MODEL BY: TATJANA JURIĆ..ali nije upala jer je bila ljepša od tatjane pa ju ona nije htela pustiti.To je Božanu užano pogodilo. Promijenila se.Postala je dorba učenica.Predobra.Više nije izlazila.Slavenaši ju nisu zanimali,a ni ona njih.Odlučila se za časne.I zbog toga je odlučila i podvezati jajnike.Molila je svakog dana po 37 puta.No, jednog dana je došao novi svećenik.Veoma sličan C. RONALDU..(nije on).I stare strasti su se rasplamsale( bar kod Božane).I Božana se natrag vratila u školu k svojim kolačima i naravno slavenašima.Sve se je bilo kao i prije, ali sad nije trebala koristiti konc. pilule.Mogla se trošiti kolko je htela.E to se zove život..ke nee??smokin( N O T ! )

..e meni se više njet da..odoh..(valjda bude sad ovaj bolji nekaj malo,al je meni ono 1. poglavlje bolje..al oke)
POZDRAV SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE!!wavemah

Post je objavljen 26.04.2008. u 22:15 sati.