Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysunshine9

Marketing

Happy birthday to me :) // I need you boY,you are my heart :)You know I care for you,You know that I will be true,You know that I won't lie.You know that I will try-Be your everything ;)

0La a t0d0s--> B0k swima =) Pa ew0 d0šLa ja 0pet =) Et0 danas meni r0đendan pa..SRETAN MI ROĐENDAN..hehe :D Prehlađena sam jak0 pa se kljukam čajewima i kalcijima...iznenada sam se prehladila 0djedn0m..n0 ugL. išLa sam danas sa brat0m d0 newy0rkera čekati mamu i tatu pa da svi zajedn0 š0pingiliramo :D Ne znam šta nismo obišli,meni je p0čeLa bit' muka pa sam se sk0r0 srušiLa tam' al 0k... kad se ide s m0jim tat0m negdje p0Ludi se...al d0sLovn0..
N0 et0 pr0šli p0st je bi0 neki deprimirajući al' samo ću reći da sm0 NikoLa i ja sve riješiLi i da je sada sve ok...opet je ispa0 nesp0razum i odLučiLi sm0 da se m0ram0 maLo uozbiljit ak0 žeLim0 učvrstit' našu vezu,a tak0 će i biti:) Ma baš mi je drago št0 sm0 sve riješiLi sada....a št0 je najb0lje -->0n mi doLazi u srijedu...j0j :) Pr0vest ćem0 zajedn0 1.may :)
Trebala sam sa prijateljima ići na 1.may roštiljat i šta ja znam,znam da je to naš zadnji 1.may i da bi svi vjerojatno htjeli da dođem i t0,al p0la ih i0nak0 neće biti..šmrhc..ma d0g0v0rit' ćem0 se mi jedan drugi put j0š da 0dem0 negdje r0štiljat u prir0du...m0ram0,hehe..p0št0 se bliži rastanak no
Krizmu sam 0pisaLa i rekla sam da ću wam staviti slike...t0 ću stawiti u slide na kraju p0sta...:) Rekla sam da mi je krizma biLa jako lijepa i da ću to zauvijek pamtiti :) Ma savršeno nešto :) Eh...danas sam trebaLa wan sa m0j0m Mateic0m i Dari0m...ali ne m0gu jer sam b0lesna...:( A ne znam kad sam zadnji put biLa s njima wani...al' et0 ima dana... :) R0đendan nisam slawila.Ne slawi se meni wiše toLiko,mislim,nije t0 za mene više..neznam.Hh..




U škoLi je strava.Pogotovo owa nastavnica matematike.Ja takvo šta nisam vidjela.Ne znam....čudna je stvarno.Nitko ju ne podnosi..Nemam riječi za nju.Svi su se roditelji na nju žaLili,onak' ne znam..no
DobiLa sam 3 iz fizike,fali0 mi b0d d0 4,baš sam neke sreće...=( Neprestano razmišljam 0 t0j srednj0j škoLi i 0 rastanku...kak0 će mi neki ljudi falit,ja0..cry Uf..poLa njih se predoMisLilo za škole k0je će upisat.M0ja Daria htjela u kLasičnu al' će ipak u opću..heh,a Stefanie m0ja neće u opću neg0 u jezičnu,ma neka,tak' treba...d0bra je t0 škoLa..:) Ja imam sv0j cilj,svoj životni san-->Medicinska škola i ak0 se upišem u nju misLim da ću preokrenut cijeli svijet koLiko ću bit' sretna.Znam.Čudna sam.Neki ni ne razmišljaju toLiko o srednjim škoLama i ne opterečuju se za razLiku od drugih.Ah šta ćeš.Kad si se stvarno naša0 u nečemu i t0 stvarn0 žeLiš 0nda t0 i trebaš napraviti.tak0 sam ja sigurna da je medicinska m0j životni put-san k0jeg nip0št0 ne žeLim pr0pustiti.Uwijek sam sanjala 0 medicini,da ću nekad biti doktorica ili medicinska sestra.Bolnice sam uwijek sa pažnjom promatrala,uvijek me sve zanimalo vezano za bolnice,mediicnu i tako :) Ja se nadam da će sve biti oke...ak0 se i ne upišem u nju,nije svijet pr0pa0,ali 0pet biLa bi stvarn0 jak0 tužna.. :( Mah,d0br0...ima jj0š hm..et0 manje 0d 2.mj d0 rastanka,k0Lik0 k0ntam:) Neću se previše opterečivati s tim jer će mi škoditi.Moram razmišljati pozitivno,kao uvijek... i eto :) Moram vjerovati u to! M0ram se suočiti s preprekama i sa onim št0 me čeka u t0j škoLi ili biL0 kojoj škoLi k0ju upišem! M0ram biti spremna na sve :) :)



Takva prehlađena sam išla u interspar,u new yorker tj. pa 0nda u interspar sa sw0jima...brat i ja sm0 mamu i tatu prv0 d0čekali i 0nda išli u shooping :D Mene i brata zahvatio pljusak kad smo bili u terranovi hh... pa smo se 0nda jedva nekak' izvukLi i krenuLi do interspara hh.. ma j0j .. kupiLa sam si jak0 lijepih stvari,išla sam tr0šit pare 0d krizme..hh :)
Pilich m0j-Andrea i ja sm0 biLe jučer dO gRada maL0,d0 p0th0dniKa i 0na kupiLa sw0me sAmbi jednu lijepu majicu na k0j0j neš piše...hh,0nda sam 0dmah i ja swome NikoLi... a t0 je više 0wak0 ka0 zafrkancija..hehe :D Danas mi je t0p m0deL tak' da jedva čekam,ne idem nigdje wan a i briga me...:) Mislim da ću proći s 5 ak0 matematiku budem imala 3.. a nadam se da ću imat',izgurati ću ja t0 nekak' :)Stvarno mi je bitno da prođem 0waj raz sa 5..jak0 bitn0 :) Ma vjerujem ja u sebe! Nadam se najboljem:)



Jedva čekam srijedu kada moja ljubaw dođe..joj :) Brojat ću sekunde do srijede..hehe..uff :) Jedva čekam da ga vidim,poljubim,zagrlim,kažem mu koliko ga wolim i koliko mi je falio,joj :)Ma doći će i ta srijeda ajde...buzo će to :)
Jučer sam biLa sa Maj0m na rolanju,već sam 0nda biLa svježa..poLudila je sa mn0m koLiko me nos svrbio hh.. ma j0j... pa je došLa k0d mene i p0kazivaLa mi koreografiju za apologize..0na trenira u t0m klubu gdje sam ja prije trenirala..eh..ne znam ša me pukLo da sam odustala,tražim drugi klub..tj. našla sam al' nikak' da 0dem vidjeti..upisi su u tijeku j0š uwijek..hehe :) I takoc...rođendan sam danas trebala psoslawt wani sa swojima al et'...ne smijem,moram se liječit..ak0 oću biti zdrava kad mi NikoLa dođe..sada se samo čajevima moram kljukat i to je to :) Kontam da bi mogla sljedeći vikend organizirat neš al nemam p0jma,ne vjerujem...uF,idem sada..glava me počeLa boliti već :( Ljubim vas sve :** i hvala nekim ljudima koji su cijelo vrijeme bili uz mene kad sam ih najviše trebala uz sebe..to je PRIJATELJSTVO :) Volim was.. :) P0sebni pozdrav mom NikoLi i mojoj najdražoj Stefanie,Nini,Tuni,Maji,Mateju,,Matei,Darii,Andrei-pilichu mom,Andreji..swima swima..koga god poznam..hh,..ajde b0k ..kisswave

slide..yes






Post je objavljen 26.04.2008. u 17:37 sati.