Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sn0wwhite

Marketing

Naslov zapeo u prošlosti uma.

Jedem sladoled.Mama mi je rekla da sam smršavila dok sam bila na ekskurziji pa je to način na koji ću popuniti ovu rupu u hlačama.Trenutno na meni izgledaju tri broja veće.Opći dojam o ekskurziji je bio dobar.Jedino mi se hrana nije svidjela,pa nisam puno jela.Zapravo,nitko nije baš puno jeo.Možda sam zato smršavila?
Kada smo imali nekih pola sata slobodno u Mariji Bistrici,svi su kupovali suvenire.Meni je novčanik ostao u kuferu,a kufer u bunkeru autobusa.Gabi mi je posudila 5 kn i onda Lara 10.Od toga sam kupila lepezu i svijećicu.A na početku mi je Karla posudila 5 kn za milodar,te smo dobile bocu blagoslovljene vode.
Gabi je kupila nove starke.Crne.Uh,ja bi takve!Našla sam ovu sliku starki na internetu.Ali ja više volim krštene. [zamrljane]
Na ekskurziji su svi nešto izgubili.Pa je tako i Karla mp4.Takva tuga se ne vidi često!Dok sam bila u autobusu,otvaram ja Karlinu torbicu [s njenim dopuštenjem] i u sebi mislim kako bi bilo smiješno da ja u toj torbici nađem njen toliko traženi mp4.I otvorim ja torbicu ,za koju je karakteristično to da je stvarno mala a ima 100 pretinaca skrivenih jedan u drugom,a iz neke navlake ispadne Karlin mp4.Uf da je uvijek tako.

*Trenutak da odnesem tati walkie-talkie.Tako se piše,zar ne?


.Evo me natrag.
Došla je Mrva,a Dora je otišla u kino.Odmah znam da će ostatak dana biti ljuta. ./Mrva je pas.Dora poludi čim ju vidi.To je ono pozitivno ludilo./

Zapisala sam si sve teme za ovaj post.Ostale su još tri.Ali onda bih pisala dugo.Osijećam se krivo što sam te tri teme obrisala s popisa jer su bile stvarno važne,ali morala sam.Jednostavno.Nemam toliko vremena.Evo napisala sam post da se javim da sam s ekskurzije došla živa i zdrava.Imam samo glavobolju,ispucale usne,ogromnu aftu u ustima oblika reza i dvije male okrugle.Ali nema veze.Isplatilo se.Jeli?Ma valjda je.

./ Do tipkanja ./


Post je objavljen 26.04.2008. u 15:13 sati.