Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tejich29

Marketing

Jučerašnji izlet

hyyy,ljudi!jučer nisam stigla napisat post jer sam bila na izletu,pa kad sam došla doma išla sam čorit!!!!! ovak jučer sam bila na izletu! digla sam se u 6 i 15 ujutro, koma!!!!! još gore je to kaj smo morali ić sa 6.a. vozili smo se 2 i pol sata do krka,s tim da su nas dečki za******li :h eadbang:roflrofl!!!
kad smo došli morali smo pričekat vodiča i došla nam je neka stara žena,a dosadna ko proljev!!!! ona jednostavno nezna zašutit,ko kokoš je(stalno kokodače)!!!!!blablablablazijevzijev,al dobro i to smo preživjeli!!!!!! prvo smo išli u neku spilju, i tam s onih siga su padale glupe kapljice,užasburninmad.... pa smo išli u središte krka i cijelo vrijeme hodali po nekim crkvicama!!!!! još je u jednoj rekla da su ispod tih ploćica pokopani mrtvaci!deaddead!
i nakon te sve dosade smo išli doma, napokonsmijehsmijeh. kad smo se vračali ja i vinka smo umirale od smijeha!
prvo su nas nasmijavali hrvoje i tomislav(6.a),a poslije dečki iz našeg razreda koji su oponašali miu kovačić iz farme,onda ove iz dnevnika,pa dvinu,stipu,lupina itd. i napokon kad sam došla doma išla sam ćorit!!!!!! kis i poz svima koji me poznaju!!!!mahwavezubobeljnutsmijehkisscerekdeadnaughtycerekmahwave


Post je objavljen 26.04.2008. u 11:57 sati.