Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torticaaa

Marketing

proljeće je, a u nama trava! (da bar..)

eto doletjeh ja do tortice, kad ono tortica pusta. ccc!

današnji dan zauvijek će biti zapamćen kao dan kad se stvorilo pile. nitko nije ništa slutio. piletovo jaje našlo se u jelicionoj pernici. žix je iz znatiželje otvorio jaje, a u jajetu sjedilo je šćućureno pile. pile napreduje. raste i to. ubrzo će se pretvoriti u piletinu, a jelena koja ne zna što bi svojim prijateljima poslužila za večeru tada će biti spašena!!!...

ugl. proljeće je. bar bi trebalo bit. ne da se naslutiti zbog tolike kiše, al znam ja da se proljeće skriva tu negdje u blizini. efekti proljeća, dakako, već su u zraku. zaljubljeni parovi šeću na sve strane. lijepo je to vidjeti, no ipak neki prizori izazivaju mučninu (zna se o čemu pišem). fuuuuuj!

01.05. se neka feštica sprema. u poreču. malo pijanka i tako to. za detaljne informacije obratite se žiki.

30.04. party za vip osobe. te vip osobe već znaju detalje. ostali su pozvani da nam se pridruže kasnije u magnusu i da nam po mogućnosti plate neko pićence jer do tad ćemo već bit u laganom bankrotu.

03.05. zadnji dan art&music festa u puli. nastupa TBF i još nekoliko bendova. detaljne informacjie znam ja.

potpisane ugovore za izlet treba dat razrednici (jednu kopiju zadržat).

ako još niste počeli (ja nisam) krajnje je vrijeme da krenete učit. odlogirajte se sa facebooka, myspacea, blog.hr-a i prihvatite se knjige!!!!

noć je vedra, a ja se odjavljujem iz vaše emisije.
mirelka!


Post je objavljen 25.04.2008. u 21:36 sati.