Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikurvanisvetica15

Marketing

vratilo mi se raspolozenje...

hey... pa sta mi radite? kao sto i sam naslov kaze vratilo mi se raspolozenje.. ima jedna osoba koja je zasluzna za to al trenutno jos necu nista govorit finosmijehzaliven... vise mi ne dolazi da placem, weeeeee smijehsmijehnaughty.. skola je jos uvijek katastrofa al kazne su mi maknili naughty, neznam zasto al neka... dosta o mom raspolozenju...

sad cu malo o skoli... glupa teme al ovaj tjedan je bio zabavan.. ponedeljak i utorak tipicno dosadno headbang.. a u srijedu.. ajoj.. bilo je stvarno svega... prva tri sata normalno na nastavi i sljedeci kad sam trebala imat biologiju razrednica procita nas kao ekologe (mozete mislitt, ja ekolog?!) i kao mi nemoramo bit na satu isli neke ruze sadit van al smo prvo morali kopet.. dobro to nisam ja radila nego muska strana ekologa nutzujo.. mi smo to radili do kraja nastave da nebi morali ici na osnove.. hhhh... a sutradan isto prvih par sati normalno i opet kad smo dosli na biologiju isli van kopat.. joj crkla sam deadrolleyes.. al bolje to nego bit na nastavi lud.. a danas prvi sat ja pobjegnem i fala Bogu nije me upisala.. al zato sto me nije ta upisala upiseme ova iz povijesti zadnji sam.. al nema veze.. radje cu ja pobijec nego dobit 1.. zar nije logicno??!

tako da je ovaj tijedan sto se tice svega bio sasvim dobarkakav zna bit.. hhehe.. a jesam se raspisala smijeh.. ajd neznam vise sta da pisem.. mislim da je i dosta.. hhh.. ode.. budite mi svi pozdravljeni.. pusa!!!


Post je objavljen 25.04.2008. u 15:08 sati.