Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcbarcelona1899

Marketing

Henry: U Engleskoj mogu igrati jedino za Arsenal

Nakon što se u engleskom tisku pojavilo niz vijesti u kojima se Thiery Henry spominje kao mogući novi napadač Manchester Citya i Newcastle Uniteda, Francuz je demantirao pisanje 'otočana'.

Image Hosted by ImageShack.us

Henry

'U Barceloni sam zadovoljan i niti jednog trenutka nisam požalio što sam napustio London. No, jedini engleski klub u kojem bi mogao igrati je Arsenal. Svi znaju za moju ljubav prema topnicima,' kazao je napadač francuske reprezentacije u razgovoru za BBC.

Henry je ove sezone imao velikih problema s ozljedama i upisao je samo 25 nastupa za Barcelonu i pritom postigao sedam pogodaka. Sve češće je meta kritika navijača i španjolskih medija, a u posljednje vrijeme se nagađalo o njegovom mogućem povratku u Premiership.

'Od prvog dana kada sam stigao u Barcelonu novinari špekuliraju s mojom povratkom u Englesku. No nemam namjeru napustiti Barcelonu, moj ugovor vrijedi još tri godine,' dodao je Henry koji je u dresu Arsenala postigao 174 ligaška pogotka u 254 nastupa. Za londonski sastav je ukupno odigrao 370 utakmica i postigao 226 pogodaka.



Post je objavljen 25.04.2008. u 12:42 sati.