Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/07morsky08

Marketing

povratak otpisane

Aaaa, ponadali ste se.... već vas čujen. Eno, falatibože, ode ona filipinka, dopizdilo joj balit, podvila je rep i pošla ća, neko joj je "doša glave", začepija lajavu gubicu.
Tako je nekako i bilo. Ali sve što je lipo kratko traje, tako kažu mudri ljudi. Pa je moj muk traja otprilike 24 sata.
Ono malo lutanja po tuđin blogovima se ne broji...
U tih 24 sata imala san svakojake planove. Ugasiti blog, proglasiti trajni moratorij na blog. hr, apstinenciju od interneta, potražit komunu za liječenje od ovisnosti i tako slično... Ne bu mene niko jebal!
Blaža varijanta bila je promjena svih šifri i imena, potpuno novi blog, potraga za novom ekipom, jer će me se preko ove lako naći...I slično. Ne bu mene niko jebal!

E, ali onda se urušila moja maska suvremene hrvacke evropeizirane žene i izašlo ono zapreteno, potiskivano i anakrono, onaj uvjetovani refleks, koji se tribao izgubiti, izbrisati iz kromosomske zavojnice, ali žilavo opstaje unatoč svim nastojanjima, a to je - dalmatinski dišpet. U zagorskoj varijanti već spomenuti ne-bu-mene-niko-jebal sindrom.
Ma neću poć ća, baš ZA DIŠPET!

I tako san se vratila.
Jer iman još toga za reć, tu i tamo....
(Možda se tako jednom otrgnem iz zagrljaja one sumorne žene u crnom s kosom u ruci jer ću baš imati još nešto za reći. Ma čekaj malo, bogati, vrati me, zaboravila san još.... )

Neću van sad ništa pričat, pustiću vas da plačete u miru....

Iman samo poruku za nekoga ko možda opet nabasa na moj blog. Nekoga ko me pozna i koristi moje postove za neke svoje šporke poslove.
On ih, naime kopi-pejsta i dila okolo mejlovima nekim mojim kolegama, pocrtava, izdvaja i mesari i proglašava ih metaforičkim ne bi li im dao potpuno drugačije značenje. E jadni(a) moj(a), ne bi ti pripozna(la) metaforu da je sretneš na ulici i da ti opali jednu pljusketinu po gubici!
Moja poruka je kratka i nadam se jasna: FUCK YOU! Iliitiga kraće FAKJU.
Ima i lipa domaća inačica koju dobivaš gratis: ODJEBI!

Ako me se nećeš okaniti, baš me briga. I don't give a shit!
Lekcija o zloupotrebi interneta je usvojena, fala.
Ova ovdi virtualna ekipa na blogu je ispala stvarnija, pravija i ispravnija od real-frendova za kojeg se očito izdaje i dotični majmum.

Dec it.

I tako, maknem se ja malo, uzmen mali godišnji odmor, i čin san skrenila pogled i na čas okrenila leđa, pokralo me. Dok si reka blog, popalilo mi ideju. Ma šta ideju, masu ideja. Razgrabili sve teme.
Raspisali se ka blesavi.
I o čemu sad ja da pišen?

A ništa. Ionako sad iman drugog posla.
Moran ić dilit adrese okolo. Stavljat link. Obilazi, kumit i molit. Zvat vas na kavu. Ali bojin se da mi neće niko doć samo na kavu. Razbahatilo se to. Triba nudit puno više od kave. Neskromno to. Valutu traže.
A odakle meni, sirotinji?
Triba sezonu odradit. Uzet tamo di ima. Pofudrati se malo.
Onda ćemo drukčije razgovarat. Iz drugih pozicija.

Sad moram smislit novi nick, a trenutno mi mozak radi u leru, pa se unaprid ispričavam na nemaštovitosti.

Photobucket


PRVI APDEJT U NOVOM CIKLUSU:

Arroyo
Dođi. Plaćan u eurima.


25.04.2008. (13:34)

levant
@arroyo
cccc...neš ti nicka...ccc...ko sančo pansa ..cccc... . Ne vjerujem ti jer sam provjerila račun a na njemu NULA, NIŠTA, ZERO. Di bi vama dalmatincima vjerovala....:( arroyo...ccc....cccc..


25.04.2008. (13:54)


Arroyo
Arroyo je jedno od prezimena predsjednika jedne države na F. Nemoj ti meni sančo pansa. Mogla bi i ja tebi o tvom nicku, znaš. To ti je ovdi u zemlji Dalmaciji jedan prilično neugodan vitar...:))))


25.04.2008. (14:07)

levant
@arroyo
ccc..arroyo. znam sve o njemu. u italiji je levante brz, hladan istočni. valjda je i kod VAS u dalmaciji isti takav, jerbo s vama se nikad ne zna...:)) arroyo...:)))


25.04.2008. (14:22)

Arroyo
S istoka nikad ništa dobro nije došlo.
Ali eto dogodi se da jednom ipak dođe.
:))) A poznaš Arrroya? Ja ga tek danas upoznala. Samo po imenu. Daj mi napiši štogod da vidim kako mi ime paše. Mislim, je li diktator i to...


25.04.2008. (14:34)

levant
@arroyo
ma jok. nemam pojma o njemu. sad idem na gugl pa malo učit o tom diktatoru, jer di bi ti nego na diktatora, 100% je dikator....:) mislila sam reć da znam sve o vjetru. levantu.


25.04.2008. (14:48)

levant
bemti filipinka pa to je žena..


25.04.2008. (14:49)

levant
Prosvjednici traže trenutačnu ostavku predsjednice Arroyo jer su se pojavile optužbe o korupciji velikih razmjera u njezinoj vladi, kao i optužbe za prevaru na izborima.
Arroyo i njezin suprug optuženi su i da su primili 5 milijuna dolara avansa za posao jedne kineske tvrtke.

Prozvani odbacuju sve optužbe, a Arroyo odbacuje i mogućnost ostavke te poručuje da će otići kada joj 2010. istekne mandat


25.04.2008. (14:50)


Arroyo
Bemti, pa ne bi tako pogodila da san tražila! Sve se poklapa.
Jessss, jessss! Toooo!


25.04.2008. (15:06)

Arroyo
Ovo moran kopipejstati!


25.04.2008. (15:08)


Post je objavljen 25.04.2008. u 12:00 sati.