Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2plavuseibrineta

Marketing

ajme kak je dosadnoooo..poludjeti ću..hmmm!?

Evo i mene ljudi....napokon..heh..!Kak ste mi vi?...ja sam vam suuuper... al mi je kao što vidite u naslovu jakooo dooosadnooo....!
Danas sam se išla šetati sa svojom prekrasnom macom...tako su je nazvali Elva i Matijas..! Ma šalim se...nije ona maca...ona je pesek..heh!I tak se ja šetam sa Donnom kod škole dosađujem se i onda sretnem Elvisa i Matijasa i oni počnu izazivati moju "macu" i čak su je vukli za rep....i tak ona njih počne njih loviti...sitna je ona ali je i dinamitna..hehee...i tak sam kasnije bila malo sa Mirkom i Žaki kod škole i tak!
I onda sam došla doma i odmah išla na msn..jel nisam već bila ufff..negdje oko 2 tjedna...to je meni cijela vječnost...!A znate zaš nisam bila na msn...zato kaj smo neš preuređivali kuću....uff...crkla sam ...i onda smo maknuli komp...pa dok smo ponovno ga ukopčavala nekak smo krivo ukopčali onu žicu od interneta pa mi nije radio...al mi sada radi..jea!
Kod mene vam nema niš novo..hmm valjda! U školi je kao i uvijek dosadnoo...ocjene su onak... neke dobre a neke uf jako loše...a ćak ima i nekih super (ali to je rijetko)!
Ajme škola traje još negdje više od mjesec dana....jedva ćekam praznike.. ..ljeto. .more ...kupanje i hmmm...!
U pon. smo išli uređavati škololsko dvorište, sadati cvijeće i tak to!I baš nam je sada lijepo!
Znate kaj mi se je danas dogodilo...ajme... ja sam vam imala nulti sat zbor..a moji su imali geografiju...i tak ja neš uđem u razred nekaj pitati profesora..i ja neš pričam s profesorom i Matija dokle zakljuća vrata od učionice i ja onak se zaletim u vrati da izađem van..i vrata se ne otvore i ja puf lupim s glavom u vrata...a joj buba me moja pametna glavica...a cijeli razred mi se počeo smijati a ja onak sam brzo izletim van kroz kabinet..heh!
Dobila sam neki test preko msn..neš o meni i ispalo mi je :da sam jako kreativna.eek..pametnarofl, ali divljapuknucu...luuda ali me ljudi vole..cerek..romantična... sportski tip ..njami....osjetljiva....fenomenalna, da sam za zabavu, noćni tip party...i da ću biti samo jedanput zaljubljena prije udaje... šmrc..no.!Dobar je taj test.... sve kaj mi je ispalo je istina...osim ovoga zadnjega...zapravo ja se nadam da to nije istina!
Ajme kak sam se ja napričala (napisala)...al nema a veze.... ja vam inaće volim puuno pričati i to još jaaako brzo pa sada kada vam nemogu to sve pričati.... moram vam puuno napisati..hehe!
Imam vam ja još puuno toga napisati ali mi se fakat neda pa ću vam staviti još samo par pjesama!
i da...pussa svima...neda mi se sada nabrajati!

Jelena Karleuša - Tihi ubica....odličan spot...!


Jelena Karleuša - Testament


Evo vam jedna pjesam za ljeto...
Venera - Tange


Evo nešto i od stranih:
Madonna ft. Justin Timberlake - 4 Minutes


ajme...stavila bi vam ja još puuno pjesama..ali mi se neda..pa onda drugi put!


Ajde....velika Pussa svima...od vaše Taje!


Post je objavljen 24.04.2008. u 22:48 sati.