Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mmmila

Marketing




Da se odmah razumemo: svako ima prava da svoj život kroji kako hoće, da bude šta hoće i na način koji hoće. Osim što to garantuje Ustav, demokratija (oboje makar u onoj meri koliko zaista životno egzistiraju kod nas), to je nekako, po meni, i čisto normalno. Civilizacijski. Šta me briga kako se po svojoj kući šeta komšija, da li komšinica nosi ili ne brus, ima li ona s druge strane ljubavnika ili ljubavnicu, a kako onaj razbacani vodi ljubav, i s kim!

No, izgleda njih nije baš briga što je mene baš briga! Jer, ovo je Srbija!

Najviše me nerviraju oni što su od svog seksualnog opredeljenja napravili biznis! I to, sudeći po svemu, veoma unosan! Dobili su odredjeni status, privilegije, tapšu ih po ramenu, sede u „first row“ svake životne revije, a sve zato jer su se, zaboga, javno izjasnili da su homoseksualci, pa su sad, jadni oni, ugnjetavani!

Ugnjetavam ja i one koji nisu homoseksualci, a koji me gnjave svojim krevetskim avanturama. Posebno su mi omiljeni oni koji, zato što spavaju sa šefom ili šeficom, recimo, dobijaju povlastice. Njih osobeno volim da maltretiram. Provociram. Izazivam.

A homoseksualci (tu podrazumevam i homoseksualke, ali gle čuda, one nisu toliko navalentne) su stalno nešto jadni. Te njih posebno neko mrzi, te stalno po novinama pokušavaju da privuku pažnju... te se brane čak i kad ih niko ne napada, te prozivaju ove, pa one, pa sportiste. Te zamisli kakav nakaradni svet, zabranjuju im gej paradu. Ako bi da prave onakvu kakva je po inostranstvu, to je blago rečeno neukus i jedino gde bi mogli tako da se pokazuju je sajam pornografije. Jer, ako bi da izadju onakvi kakvi su, recimo (mada sumnjam) u svojim spavaćim sobama, to je neukus i nema nikakve veze sa seksualnim orpedeljenjem. Paradiranje u donjem vešu, halterima i s kojekakvim seksualnim pomagalima, pre je za neku ulicu „crvenih fenjera“ ili kupleraj, nego za korzo u podne.

Eh, a kada im ne dozvoliš, onda su ugroženi, jadni oni! Pa ja bih zabranila i dekoltee kojekakvim raznim ženskim osobama, a da ne pričam o „dopičnjacima“ (izvinjavam se na izrazu, tako to zove moja komšinica Nada, a ja je citiram) koje nosi svako i na svakom mestu, bez obzira da li je ili nije primereno.

Znači, da zaključim, svako zaradjivanje novca ili dobijanje priviligija na račun seksualnih opredeljenja, afiniteta i sl. za mene je prostitucija. Zna se šta se i kako radi iz ljubavi, ali kada se na barjak ispred kuće okači jagnjeća koža, to ovde u Srbiji znači da je unutra jagnjetina na prodaju!


Post je objavljen 24.04.2008. u 17:02 sati.