Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missylvana

Marketing

...gaDuRa zAuVijEk...pA dA...t0 sAm jA...


...e0 nowi posT..hh...nisam prije pisala,jer sam cekala da mi se skupe neki dogadaji..i bilo ih je puno0...hh...ugl. idemo od pocetka!
Otisla mi je sEsTricna...josh u petak..smrc..al eto doci ce za neka 3 i pol mjeseca...yeaa...a valjd joj je bilo oke..ipak je ovo selendra,a ona se navikla na raskos...j0oj u sk0li je koma...osim sto nas muce...ni odnosi nam nisu bas supac...u utorak sam bila dezurna...poludilaaa sam..hh...ah bar nisam bila na nastavi..LoL..
ufFf...pocetkom petog mjeseca imamo nacinalne testove...ma ne znam di mi glava...hh...aL owak je oKeee...blizi nam se ekskurzija..
iako ne razmisljam o njoj..jer nikad mi ne ispadne onak kak zamislim..pa et bolje pssst..pa da nam bude lud0o0o...hh...a i treba neSs kupit raski,pa i tu izbijaju swade...al meni je taKk swejedno0..
josh se nismo dogovorili ni kakve cemo majice imat za kraj... jedni bi jednu boju,drugi drugu..pa onda koju pjesmicu stavit...ma sto stvari oko kojih se kacimo...josh smo mi i dobri...hh...
....a da sada da objasnim naslov ovog posta...hh...odlucila sam na pocetku osmog razreda da cu sa svima bit dobra,da cu svima pomagat..itd...ali sad sam shvatila da to tako ne ide..jer sto sam ja bolja i toplija to se meni vraca na ruzan nacin...pa eto bit cu opet ona stara,hladna Iwana kao i prije godinu...ma boli me...ko je dobar prema meni bit cu i ja njemu,a za ostale me bas briga...pa nisam ja sebe nasla na cesti..hh..ali naravno da cu ono bit sa svima oke..al ipak...trea imam mjere...hh...gaDura?? pa da t0 saM jaaa...hh..
...et ide nam 1.maj...neam pojma sta cu i di cu..jos se nes kao dogovaramo a sta ce bit..ko zna...pa eto zelim svima luD provod i suPer zabavuu..!!!
...danas je Cubry roDendan...pa eth0...Cubra happy B-day...i sweee najjj sto se moZe poZeljeti...kisach...kiss
...ne znam daL cU naPisat p0sT do 3.5..pa oNda ovom pRilikom happy B-day i Anti iz raZreda...oCekujem luD pRovod k0D njega..hh...yeaaa...
...ja boLesna pa ne moGu iC na tReninG..smRc...a vAljd cU oZdravit d0 uTorka..pa dA se mOgu vRatit..i usPut...sRetno rUkometasiCama na tekmi u pEtak...
...aham...rAspisala se jaaa...eth0 to bi bilo to0..za owaj puT..
...tNx swimaa na komovima...
.....poZzZzZzZzZzZzZzZzZzZ...kiZzZzZzZzZa....


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Post je objavljen 24.04.2008. u 16:22 sati.