Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotico

Marketing

Susret s Joannom

Život igra svoje igre, u to sumnje nema. Jedna od mojih omiljenih dama s ovih prostora je i Joanna i upravo nju susretoh nedavno u živo. Ma, da budem do kraja iskren, malo smo se i dogovorili da se to dogodi. Našli smo se u prolazu Cibona i otišli u Party na cugu. Iako je tamo baza nekih mojih starih frendova, a Joanna u živo izgleda još bolje i atraktivnije nego na fotkama, nije me bilo briga.

Sjeli smo za stol u kutu i naručili cugu. Pila je Campari! Prava ženska cuga! Ja sam naručio obični Balić, jer mi je to baš dragi bućkuriš, i tako smo počeli pričati. Jedna tema je vukla drugu dok me u jednom trenutku nije pitala, drito u glavu: A zakaj si se to samnom našao. Bi me htio jebati? Ostadoh bez riječi, jer ipak se nisam nadao ovakvom raspletu. Istina je bila da sam nekako prišaljkivao dolazak na tu temu, ali sam mislio da će proći puno više vremena do pokretanja spike ovoga tona. Nisam odgovarao, samo sam ju gledao. "Znaš" nastavila je "ja ti u stvari nemam puno vremena, a kako smo se već upoznali i preko bloga i preko mailova, mislim da i ti o meni i ja o tebi puno znamo. S druge strane i ja bih tebe htjela osjetiti gologa na meni. Htjela bih provjeriti da li su one fotke s bloga realne ili je ipak PhotoShop odradio svoje." Još je neke rečenice izgovarala, ali ju više nisam čuo. Odlutao sam u mislima u sve svoje maštarije koje sam sanjario o njoj i tek kada sam vidio da doziva konobara i traži platiti, probudih se iz mašte. Naravno da sam ja platio, jer fakat nije bilo smisla nešto drugo.

Otišli smo do nje doma. Stanuje fakat blizu Cibone. Bio je to zgodan stančić s dvije sobe i balkonom koji gleda na dvorište. Čim smo stigli, ispričala se i otišla u kupaonicu, a mene je ostavila u kuhinji. Sjeo sam izapalio cigaretu. Uskoro se vratila. Prezgodna! U kućnoj haljini nježne tkanine. Nazirale su se njezine predivno izmodelirane sise, kao i vitke duge noge. Bilo je to dosta mlađe biće od mene, ali se činilo da se podjednako želimo. Ustao sam kada mi je prišla sasvim blizu. Ponudih joj poljubac i to je jedva dočekala. Uvukla mi je jezik vrlo snažno, ne puštajući ga. Gotovo me je trgala ta bol, ali nisam htio ustuknuti. Rukom sam razgrnuo njezin ogrtač i počeo ju dirati po leđima. Osjećao sam da treperi i to je bilo vrlo stimulativno. I ona je mene stezala odostraga, spuštajući se pomalo prema mojoj guzi. Kada je stigla do nje, čvrsto ju je stisnula. Mmmmm, imaš tvrdu guzu, tiho je rekla. A on? Da li ti je i "on" tvrd? Da tvrd? Tvrd je kao kamen, pomislih! Nije čekala odgovor. Već mi je otkopčavala hlače, mučeći se malo s remenom. Odmaknuh se malo i pomogoh joj otkopčati remen. Želio sam se sam skinuti do kraja ali mi nije dala. Raskopčala mi je hlače i zajedno s gaćama ih formalno zgulila s mene. Kurac mi se odapeo, tako da me je bubnuo po trbuhu. Iz glavića već je curkala sluz i to je mala primjetila. "Volim lizati sluz" rekla je "no znam da curi samo ako se ne dira glavić." Prignula se i počela me lizati po tijelu kurca, koji je poskakivao od ugode. Tada je stigla do jaja. Uvukla ih je u usta i počela natezati s usnama. Slobodnom rukom dirala se između nogu, ali na žalost to nisam mogao vidjeti. Tada se vratila do glavića i samo vrškom jezika polizala sluz koja je obilato navirala. ....

Ne znam da li ću i kada napisati nastavak jer moram gibat', ali bilo je fakat super!


Ljubi Vas Rene

Post je objavljen 24.04.2008. u 15:43 sati.