Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotico

Marketing

MARIJANA

Drage moje i dragi moji,
budući sam u velikoj stisci s vremenom, prenosim nastavak dnevnika, jer za napisati proživljeno moram malo srediti misli kao i ufatiti vremena za pretočiti ih u slova i postaviti ovdje. No, znajući da se ovaj broj bloga isčekivao (bez obzira radi li se o povijesti ili sadašnjosti) nadam se da će vam biti podjednako zabavan kao i sve do sada.
Ljubi vas sve vaš Rene!



Nakon domovinskog rata, slučajno sam se upoznao s dvoje ljudi iz Zagreba, koji su ljetovali u istome mjestu gdje i mi. Imali su troje djece. On, Darko, bio je iz Zagreba a ona, Franka, iz zaleđa Splita. Tijekom prvih razgovora, saznao sam da je Franka ljetovala u tom mjestu i kao djevojćica te da je dugo bila zaljubljena u našeg tamošnjeg susjeda. Rekla je i kako se sjeća mene i mog brata i kako joj je tu uvijek bilo lijepo. I po povratku u Zagreb, nastavili smo se družiti, dolazeći k njima u kuću, na Anindol u Samoboru. Naše druženje je potrajalo par godina i tijekom tih susreta, Darko i ja smo postali prijatelji. On se inače bavio izradom kuhinjskog namještaja, dok je Franka bila pravnica u nekoj školi. Dogodilo se da je Franka, očito nezadovoljna u svome braku, sreću potražila drugdje. Baš tamo gdje joj se činilo da ju je izgubila, kod susjeda na otoku gdje smo ljetovali. Darko je preko godinu dana bio utučen i nikako nije uspjevao spojiti kraj s krajem. Naime, Franka mu je ostavila i svo troje djece i on im je sada morao biti i mama i tata. Ipak, druženje s Darkom, meni osobno donijelo je i neka druga poznanstva. Spomenuti ću samo jedno. Zvala se Marijana. I ona je bila udata s nekim tipom iz Imotskog i imali su dvije preslatke djevojćice. S vremenom ću se bolje upoznati i s njenim mužem, budući smo zajedno radili na nekim dizajnerskim rješenjima. Zato mi je sve ono što je uslijedilo, bilo i pomalo mrsko, ali nisam si mogao pomoći. Sjećate se onog navoda s početka: "... muškarac koji misli malom a ne velikom glavom ...". E upravo na to sam mislio kada sam napisao tu frazu. Dakle iako smo Predrag i ja postali dobri, ja sam se ipak nudio njegovoj ženi. U početku, Marijana je odolijevala. Jednom smo čak i izašli na večernju cugu, ali ništa se nije dogodilo. Poput pravog strpljivog lovca, pustio sam da vrijeme učini svoje. Čekao sam par godina i tada se je dogodilo.

Brak im je bio u krizi. Sve ovo se događalo u isto vrijeme kada i bračni problemi moga prijatelja Darka, kojega smo svi od milja zvali Škara. Tako je Škara pokušavao za nas troje, plus neka Marijanina frendica, koja je također prolazila tešku bračnu krizu, organizirati zajednički izlazak. Vjerovali smo u uspjeh tih planova, no Marijanina frendica je bila premekana prema svom mužu, Robertu, te mu je oprostila ozbiljne i javne bračne nevjere (koje on uopće nije niti pokušavao sakriti) kao i tjelesno maltretiranje. Vratila se k njemu i nije s nama htjela van. Zato je propao i naš plan. Međutim, Marijana je sa Škarom otišla u Trst i tamo kupila neko fino donje rublje. Činilo se kako se sprema za posebne užitke. Ja sam osjećao da je moj trenutak konačno došao, tako da sam neobeshrabren Škarinim neuspješnim organiziranjem zajedničkog izlaska, ja pozvao Marijanu van. Pregovore smo vodili SMS-om, u koje smo ugrađivali i poneku vulgarnost i poneku erotičnost. Malo smo se napaljivali porukama, tako da je sve slutilo na dobar seks kada za to kucne trenutak. Čak sam ju pitao da li doma ima nekog maziva ili lubrikanta, jer sam zadnje vrijeme posebno uživao u jako vlažnom i sluzavom seksu.

Par dana kasnije, konačno sam uspio dogovoriti čvenk s Marijanom. Zamolila me je da se nađemo malo kasnije, jer je u njezinom susjedstvu previše budnih svjedoka. Tako sam po nju došao tek iza deset i po navečer. Zaista se lijepo uredila. Sva je odisala raznim ugodnim mirisima. Zamamna haljinica crne boje predivno joj je stajala. Iako nešto starija od mene, Marijana je imala predivnu figuru, tako da je odavala znatno manje godina no što ih je zaista imala. Kada je sjela u auto, predložila je da odemo u Samobor na klopu. Rekla je da ona časti i na tome je inzistirala. Iskreno, ja sam u to doba bio malo kratak s lovom, tako da nisam imao niti u planu izlazak ove vrste. No kako je ona bila uporna, pristao sam. Otišli smo na klopu. Nakon večere koja je trajala oko jednog sata, polagano uz zvuke nježne glazbe, odvezli smo se k njoj doma. Muž joj je već danima bio na putu, a djevojćice su spavale kod mame, koja je stanovala u stanu ispod Marijaninoga. Kada smo se popeli k njoj u stan, malkice mi je bilo nelagodno. Tada je Marijana rekla kako ima dobrog ohlađenog vina i kako je možda ovo dobar trenutak da se otvori boca. Otvorio sam bocu i nalio u dvije čaše crno vino. Otpili smo svak po gutljaj, dva. Marijana je na radiju potražila neku glazbu a ja sam se ugodno smjestio na trosjed ispod linije. Marijana mi je dodala svoju čašu i ja sam ju spustio na pod. Izgledalo je kao da želi još nešto obaviti. Međutim, kada je prolazila pored mene, primio sam ju za ruku i odlučno povukao prema sebi na trosjed. Bacila se dosta grubo na slobodan prostor pored mene, izigravajući nehajnu kretnju nestašne djevojćice. Ipak, kada je sletjela, uozbiljila se i pogledala me u oči. Primaknuo sam njezinim ustima svoje usne i jezikom joj pogladio jezik. Rado ga je prihvatila. Ljubili smo se sve strasnije i kada sam ruku zavukao ispod njezine bluze, osjetio sam da ubrzano diše. Činila se jako uzbuđena. Odmaknula je usta od mene i rekla: "Nadam se da imaš veliki kurac!" Ostao sam malo zatečen ovom rečenicom. "Hm," mislio sam si, "Imam li ja veliki kurac? I koji su kriteriji za veliki kurac? Koliko je veliki kurac zaista velik?" Prisjećao sam se kako sam upravo od nje čuo za nekog njezinog davnog dečka, a kojega sam igrom okolnosti poznavao i kojega smo svi na moru zvali Buco, da je imao jako mali kurac. Ipak Buco je bio poznat kao veliki šarmer, tako da mi nije bilo jasno što Marijani znači veliki kurac.

No, sada što je tu je. Ja sam tu jer smo to oboje željeli i na kraju priče ćemo znati imam li ja veliki kurac. Unatoč svemu, ovu njezinu izjavu shvatio sam kao neku vrstu obveze. Danas mi kurac mora biti veliki i točka! Sve ovo se zbivalo u mojoj glavi dok sam na površini bio hladan kao led. Hladno sam odvratio: "Nadam se da će ti biti dovoljno velik. Niti jedan komad do sada se nije požalio, pa vjerujem da će i tebi biti dovoljan." Govoreći ovo, raskopčavao sam joj grudnjak iako još bluzu nije skinula. Kada joj je grudnjak oslobodio sise, prihvatio sam se jedne, nježno ju gnječeći i posebno grubo prstom prelazeći preko njezine bradavice. Marijana je zaklopila oči i prepustila se mojim rukama na par trenutaka. Onda je naglo otvorila oči i rekla: "Hajdemo u sobu!" Povela me u svoju spavaću sobu na krevet na kome je s Predragom vodila ljubav toliko puta do sada. "Baš me briga i za Predraga i za njihova dosadašnja vođenja ljubavi", pomislih "Sada ću ja karati Marijanu i u tome ću uživati do krajnjih granica."

Gurnula me je na krevet i ja sam se počeo svlačiti. Gotovo stereotipno za ovakve situacije, svlačio sam hlače, gaće, čarape i cipele u jednom pokretu. Kada sam se kompletno zgulio, Marijana je nestala iz sobe. Par puta sam čvrsto stisnuo svoju karu, koja još nije ostvarila svoje krajnje dimenzije. Stiskajući ga ostvario sam lijepu erekciju. Ne maksimalnu ali dovoljnu za svaku vrstu predigre. Marijana se pojavila na vratima držeći u ruci kurtone i boćicu djećjeg ulja. Bila je samo u gaćicama i zaista nisam mogao a ne izreći joj kompliment na izboru rublja. Ove gaćice su bile ful seksi. Po tipu su spadale u bokserice, s ne predugim nogavicama. Crna čipka od koje su bile izrađene, nježno je obuhvaćala Marijanine bokove. Tek kroz srednji dio, nazirao se crni trokut stidnih dlaćica, koji je poput putokaza pokazivao na mjesto do kojega sam želio stići. Kleknula je do mene i po kurcu mi počela prevlačiti boćicu s uljem. Ništa još po njemu nije polijevala; samo me je narajcavala boćicom. Primila ga je u ruku i počela lagano drkati. Gotovo prenježno je to radila. U tim trenucima, milovao sam ju po sisama dobro osječajući njezine tvrde nabrekle bradavice. Primicao sam joj se, ne puštajući sisu iz ruke. Ponovno sam ju poljubio, prevrčući ju na krevet. U padu mi je pustila kurac i ja sam sada mogao ostvariti bolji položaj. U trenu sam kleknuo pokraj nje i nastavio ju šlatariti po sisama. Ruke sam spuštao sve niže, dolazeći do ruba gaćica i preko gaćica se spuštajući u vrelo međunožje. Ništa nije govorila, samo je duboko disala. Prstom sam odmaknuo rub gaćica i potražio taj vreli cilj moje i njezine pohote. Dobro sam poznavao anatomiju ženskih genitalija, tako da mi nije bilo teško u trenu se stvoriti na cilju. Počeo sam joj nadraživati klitoris, no Marijana me usporavala. Tiho je govorila: "Polaganije! Ne juri!" Po mojoj mjeri bio sam i sada već presporih kretnji, no ona je htjela još sporije. Počeo me hvatati strah da ću izgubiti erekciju u tako sporoj i gotovo dosadnoj predigri, no ipak sam nastavio. Svlačio sam joj gaćice i ona je surađivala. Odignula je guzu od kreveta, tako da mi nije bio problem svući joj gaćice. Očekivao sam da će se spustiti natrag na krevet i raširiti noge. No to se nije desilo. Spustila se nogu priljubljenih u koljenima. Činilo se kao da se poigrava samnom i s mojim strpljenjem kao i s mojom erekcijom. U nekoliko navrata osjetio sam pad interesa i ponovni uspon. Nekoliko puta sam si sam rukom morao vratiti erekciju. Unatoč svemu tome, baš sam želio pojebati Marijanu. Želio sam na svome kurcu direktno osjetiti sav taj njezin seksipil kojim je zračila i u kojega je bezrezervno vjerovala. Prošlo je već preko pola sata u ovakvoj dosta usporenoj igri i onda sam odlučio ipak uzeti stvar u svoje ruke.

Zadigao sam joj tako skupljene noge, približio joj se i dalje klečeći i kurcem sam počeo prelaziti preko njezine mokre pičke. Trljao sam gotovo grubo glavićem po njezinim usnama, rastvarao ih i lagano ulazio sam vrhom glavića u njezinu vulvu. Počela je vrtjeti glavom na jastuku, ali noge su joj još uvijek bile skupljene. Marijanina pička podsječala je na žemljicu, svjetlucajući u polumraku sobe svojom sluzi i ukazujući na visoki stupanj uzbuđenja u kojemu se nalazila. Rukom je, ne otvarajući oči, potražila kurtone na noćnom ormariću. Napipala je boćicu s uljem i dodala mi ju je. Tada mi je dodala i kurtone. Ja sam otvorio boćicu i s visine od oko pola metra, pustio tanki mlaz hladnjikavoga ulja da curi po njezinim sisama, trbuhu, klitorisu. Sve ovo me je počelo jako paliti, i sada je moja erekcija bila već zaista na zavidnoj razini. Marijana se podignula na laktove i raširila noge. Rekla je samo: "No daj mi više tu svoju mesnatu kurčinu!" "Hm, znači, nije joj mali!" pomislih na trenutak. Ne stavljajući kurton, utjerao sam joj cijeli kurac u pičku. Tiho je vrisnula. Napumpavao sam ju tako nekoliko puta, a onda se izvukao. Imao sam iskrenu namjeru navući kurton i s njime ju izjebati. Marijana je izgleda krivo shvatila. Mislila je da želim promijeniti položaj. Prignula se do mog kurca, uzela ga u ruku i grubo ga drkajući, počela ga lizati po samom vrhu glavića. U nekim trenucima mi se činilo kako ima gotovo grubi jezik, jer je njezino nadraživanje ove vrste bilo zaista intenzivno. Jaja su mi se počela stiskati i to je bio signal da ga sad više niti pod koju cijenu ne smijem u Marijanu staviti ako mu prethodno ne navučem kurton. Uzela mi je kurton iz ruke i stavila si ga u usta, onako još narolanog, nerazvučenog. Onda se prignula i počela mi ga usnama, zubima i jezikom navlačiti na sluzavi nabrekli kurac. Jako je rajcala ova radnja tako da su pulsacije u mojoj kurčini bile gotovo neukrotive. Nakon koje minute, kurac mi je bio obložen tankim lateksom. Marijana je zadnje centimetre kurtona namjestila rukom, istovremeno se primičući. Tada me objahala i uvela si kurac u dubinu svog trbuha.

Jahala me toliko snažno, miješajući kukovima, da sam mislio u nekoliko navrata kako će mi ga slomiti. Izuzetno tvrdi i nabrekli kurac, opirao se njezinim kretnjama, grubo ju trljajući po zidovima vulve. Iz njezine pičke su se slijevali sokovi, ostavljajući mi jaja sve vlažnijim, a miris koji se počeo razlijevati bio je fascinanatan. Bio je to onaj dobro poznati miris intenzivne jebačine. Iz svih tih misli trgnula me gotovo opora bol, kada mi je nokte počela zarivati u moja prsa, orući prema bradavicama. I ja sam u rukama držao njezine sise i sve ih grublje stiskao i mijesio. Palcem i kažiprstom sam joj počeo, ne pregrubo, štipati bradavice, koje su bile poput malih čepića, tvrde i dugačke. Namjerno sam u nekim trenucima pretjerivao u tome, kako bi i ona popustila u svojoj grubosti. No, u tim trenucima počela je stenjati i gotovo nerazgovjetno govoriti: "Svršiti ću ti na tom debelom tvrdom kurcu. Oh, da kako mo dobro razvaljuješ. Razvlačiš mi maternicu, prostače jedan, Oh, da ..... Oh da...... itada je uslijedio gotovo neprigušeni krik sladostrašća, upravo u trenutku kada sam i ja pustio jajima da u gumeni balon izbace vrelu spermu. Činilo se gotovo kao vječnost, dužina njezinog i mog svršavanja i tada je sve utihnulo.

Marijana se spustila i legla na mene, znojna i zadovoljna. Nekoliko minuta se nismo micali. Tada pomislih, kako će se moj penis početi spuštati i onda će se izvući iz kurtona, a to baš i neće biti neki erotski prizor. Marijana se počela micati, govoreći: "A sada si ti na redu!" Odgovorih: "Ali ja sam svršio i to kao magarac, u litrama" Marijana se odmaknula i tada je vidjela pun kurton sperme, na mom pomalo opuštenom kurcu. Počela je narolavati kurton prema glaviću, a glavu je spustila i lizala me od jaja prema gore. Kako bi malo sperme iscurilo iz kurtona, ona je sve brižljivo pokupila jezikom i progutala. Sada je već kurton gotovo bio namotan do ispod glavića, a Mirjana je cijeli moj kurac strapala u usta. Ponovno se počeo nadizati i napinjati. Osjetio sam kako mi ga siše i znao sam da joj je cijeli kurton svukla s mog kurca i sada mi siše glavić direktno, kak bi rekli, na golo. Nije mi bilo važno, gdje je spremila kurton. Možda ga je i progutala. Osjećao sam samo kako mi testisi ubrzano proizvode novu spermu, i zaista u slijedećim minutama, nova količina vrelog ejakulata gruvala je u Mirjanina usta. Kada je i ovo svršavanje bilo gotovo, Mirjana se odmaknula od mene, progutala moju spermu dosta glasno i tada iz ustiju izvukla gotovo do kraja smotani prazni kurton, i odložila ga na noćni ormarić.


Post je objavljen 04.12.2006. u 09:24 sati.