Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

24.04.2008. Buševec , a sad malo o svemu !!!

Pozdrav svima , zbog kvara na kompu nije me bilo mjesec dana na blogu pa da vam sad malo neke napišem kaj se događalo kod nas u DVD - u .

Društvo je u proteklom mjesecu i prije izašlo na dvadesetak Skupština prijateljskih društava u našoj okolici .
U proteklom razdoblju nismo imali , fala bogu , ni jednu intervenciju ali smo zato počeli s vježbama u JVP Velika Gorica po planu koji je izradio zapovijednik JVP. Te vježbe i obuku prolazi šest DVD - a VZVG a teremini su nam večinom u večernjim satima kad su svi doma . Mi imamo vježbe svaki petak od 20 : 00 h do 21 : 30 h i mogu rači da je odaziv članova mojeg DVD - a jako dobar .

Od ostalog počeli su nam pristizati pozivi za natjecanja pa smo lagano digli na noge mušku i žensku ekipu i počeli s vježbanjem i pripremama za nadolazeču sezonu . Ekipe su kompletne mada sam imal problema s ženskom ekipom , nikak ih okupiti na prvu vježbu , jer neke nemogu radi škole druge radi posla a vježbe su samo subotom i nedjeljom i to podvečer . Tak da sam za pol pozicija u ženskoj ekipi počel uvježbavati cure i ekipe mladeži i kolko vidim te mlađe cure su puno ozbiljnije shvatile vježbu nek one starije pa se nadam da budem miran cijelu sezonu jer bum imal dosta rezervi za natjecanja .
Muška ekipa vježba več skoro mjesec dana , ak ne i duže , jedanput do dva put tjedno i lagano se pripremamo za prvo natjecanje a to nam budu Oštarije .

A sad još jedan pozdrav iz Buševca !!!!

Post je objavljen 24.04.2008. u 14:01 sati.