Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Zanimljivo...

Naletio sam na zanimljivu filmsku najavu: THE INCREDIBLE HULK (2008)!

Image Hosted by ImageShack.us
Ok, izgled Hulka ne obećava ali vidit ćemo...

Dakle, snima se potpuno novi Hulk! Hulk mi je jedan od rijetkih američkih stripova koji mi se svidio, nisam baš lud za onim njihovim muškarcima u tajicama, pa mi se osim Hulka svidio jedino Swamp Thing. Što se tiče ekranizacija, onaj Ang Leejev mi je bio totalno smeće, očekivao sam da će on napraviti puno više i činio mi se kao čudan ali zanimljiv izbor za redatelja. Onaj TV sa Louom Ferrignom mi je imao svojih trenutaka.

Kod THE INCREDIBLE HULKa (novog) zanimljivo to što je scenarij pisao Edward Norton kojeg cijenim kao glumca i mislim da će on odraditi dobar posao, a s njime je na scenariju radio je i Zak Penn koji u svojoj inaće ne previše obećavajućoj scenarističkoj karijeri ipak ima i Last Action Hero (1993) jedan od meni dražih filmova koji je nažalost totalno neshvaćen i podcjenjen. Norton će i glumiti Bruce Bannera a i ostatak glumačke ekipe je više nego zanimljiv, između ostaloga tu je i Tim Roth i Liv Tyler koju dugo nisam vidio.

Redatelj je Louis Leterrier, koji je režirao The Transporter (2002) i Danny the Dog (2005) koji su mi oba dobre akcije, mislim da je to također dobar izbor. Vidjet ćemo...

Ovo je jedan od rijetkih hollywoodskih koje jedva čekam!


(IMDb link)




Post je objavljen 24.04.2008. u 09:38 sati.