Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grof5

Marketing

Ovo je kobajage naslov

evo pošto ste se potrudili kroz ovih tjedan i malo više dana sa komentarima, odlučih napisat post iako neznam šta da vam napišem a da se nasmijete.razmišljao sam stavit viceve o chucku norisu al oni su vec isfurani pa neću.jedan vic mi je predobar, a to je onaj - Chuck Norris ne spava, on čeka!
Hahaha...taj mi je najbolji, pogotovo jer bi se moglo uklopit u subotu.nisam bio vani ALI su mi pricali bekrijaši kako su se neke osobe napile.necu stavljat imena.uglavnom jedan momak je zaspao na ljuljački i ispred kafića, ali on NIJE spavao, on je ČEKAO.to je rekao a ko bi drugi nego ja (hvalite me usta moja).

i da dogodila se jos jedna provala pod jednim predmetom, samo ovaj put su sudjelovala 2 lika, a to je islo ovako :

Osoba C: Osobo B šta se ti toliko smiješ? Obući ću te u bijelu košulju (to je smrt za njega -moja upadica). Ali malo užu, onu luđačku!
Osoba B: Aaaaa to je ovakva kao vaša?

Važno je reći da je osoba C imala na sebi nekakvu BIJELU KOŠULJU.

To bi bilo to od mene, ali našao sam još nešto na internetu,
KAKO NA ORIGINALAN NAČIN REĆI ODJEBI?

1) Jednom mi se upucavao neki lik { NE MENI }(uvijek jeziv osjecaj, desilo mi se vise puta) u pubu. Ulavnom, sjedio sam s nekim drustvom, on je dosao do mene i krenuo neku spiku tipa "mogu li te oteti odavdje?"
Jedna stolica je bila prazna do mene. Rekao sam mu: "Pozvao bih te da sjednes ovdje, ali na ovoj stolici sjedi moj imaginarni prijatelj."
Okrenuo se i otisao

2) Idemo na kavu?
ne mogu , bit ću mama
:lol: od ovog nema gore

3) Ako mi veceras ne popusis dat cu ti svoj notebook da se sama prikrizis...

To bi bilo to, komentirajte i uzivajte!
Do prvog maja, pozdrav!



Post je objavljen 23.04.2008. u 18:59 sati.