Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/6dark6room6

Marketing

CoNfuSeD

Evo mene opet…
Mislim da je gotovo s mojim dobrim danima… ili nije?!
Ne znam….
Zbunjena sam…
Neuračunljiva…
Sve više mrzim stvari koje sam prije i više nego voljela…
Ponavljam…
Zbunjena sam…

Ma sve je bilo u redu do subote..
U subotu je bio neki koncert u našoj školi povodom Jurjeva. Ja sam bila hostesa, glavna… ja i Mirela. Mi smo imale ključeve i sve … već od početka nije bilo kako treba… nas dvie smo skroz zaboravile rezervirati zagrepčanima parkirališta, pa kad smo došle oni su se već parkirali i pitali onako ironično da smo to namjerno napravile… i naravno osramotile se odmah na početku.. poslije je bilo dosadno al ok… bilo je dosta komada… al nie mi bilo do toga… ne znam… nie mi bilo do ničega te večeri… al sam bila dobre volje… uglavnom sam se smijala Đurđici i Paklju… poslije smo si i popili malo vinčeka i bambusa,,, i to niš ne valja… al dobro… kaj sad! Došla sam doma oko 12h navečer.

Drugi dan sam išla na misu. Pa smo se Lea, Tina, Ana, Lisak, Denis i ja dogovorili da idemo markirat misu, pa su mi išli pokazati kuću di su dan prije (tj. večer prije) radili sranja. Vidjevši kuću nisam trebala dugo oklijevati s razmišljanjem da bih shvatila kako je to kuća od tatinog bratića iz Njemačke… al dobro otišli smo do klupice . tam su Denis i Lisak gađali jadnu patku i hteli ju ubiti, na kraju je patka pobegla. Kasnije su nam se priključili i Emir i Riki i još neki dečki i tak smo se zajebavali tam na klupici i došel je neki lik vikat na njih da moraju sve to pospremiti oko potoka i klupice jer su čaše i flaše bile razbacane i sva sranja… još mu se i s balkona javila žena koju smo mi nazvali „kurva“. I tak smo si sjedili još neko vrijeme i odučili otiči. I tak kup klinaca ide prema crkvi… i najednom počne jaka buka, svi počnu trčati--- ja niš nisam kužila.. Lisak je samo vikal „ trči, trči…!!!“ svi oko mene trčiju a ja ne kužim zake. Sve se događalo na brzinu! Pogledam iza sebe i tu scenu več tjedan dana ne mogu izbaciti iz glave! 2 lika s metalnim palicama tuku Emira, a Emir na podu.

Prvo što mi je projurilo kroz glavu je, Helena ti nisi niš kriva, ostani tu i pomogni Emiru, nemreju ga tući bez veze… ovi su već bili dosta ispred mene. I napravim korak da krenem do Emira i zaleti se lik s metalnom šipkom prema meni, e onda sam i ja počela trčat… cijeli taj skandal zbog jedne strgane ljuljačke i trampolina kod one kuće. Ja sam bila u šoku. Samo sam htela na policiju, htela sam ić vidjet kaj je s Emirom, htela sam 100 stvari odjednom! Kasnije se javil Emir i rekel da nek pošaljemo Rikija tam. Poslije je došla i policija i… ugl koma i sranja!

I tak da sam još sad u komi zbog toga i osjećam se krivom a nikom nie jasno zakaj…

Jedino su me Ninek , Pex i Izzy uspjeli oraspoložiti…
NINEK zato kaj bude mi dal besplatno novu zvučnu karticu pa budu mi radili svih 6 zvučnika.
PEX zato kaj smo se super dogovorile oko firme i kupila mi bude narukvicu s mojim i njezinim imenom i original starke.
Izzy zato kaj me bude vodil na snimanje njihovog filma koji se bude prikazival u Francuskoj na film-festivalu i upoznal me bude s Lupinom (mada ga već znam s snimanja na Zrću) i njihovom cijelom ekipom!
Tak da… mi je sad super!!!
I btw u subotu idem u austriju u Minimundus!

Kiss people!






Post je objavljen 23.04.2008. u 15:37 sati.