Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/film

Marketing

Offline druženje sa Splitmedfilm festivalom

... moram reći da je ekipa Splitmedfilm festivala izuzetno aktivna. Što u svojim najavama, a i u svojem pojavljivanju na svim mogućim i nemogućim medijskim i nemedijskim prostorima. Imate ih, dakako na blogu, zatim su se naselili i na globalnomseluzadruženje znanom u narodu kao fejsbuk, no gle ima ih i na jubitou. Stoga ih stvarno, ako se iole krećete u kulturnim i društvenim krugovima online i offline, nećete promašiti.
No, ovo nisu pangirike Festivalu mediteranskog filma Split u nastajanu, već čisto poziv svim zainteresiranim splićankama i splićanima prvenstveno pa ondak i svim ostalim hrvatskim smrtnicima da podrže ovaj pravi filmski festival koji će im se desiti u njihovu najlipšem gradu na svitu. Kako? Pa prije svega da se pridruže kao volonteri (prijave se primamaju do 7. svibnja, a već 10. svibnja objaviti će rezultate natječaja) i da vide kako to funkcionira iz tog kuta gledanja. A dobit će i majicu, besplatne filmove i još štošta. Da, i nema dobne granice sem da ne smijete biti mlajši od šesnajst let.
Ovom prilikom zovem sve studente Splitskog sveučilišta, od onih iz ulice Domovinskog rata, do onih s Bača da se pridruže ovoj veseloj škvadri i time na najbolji način podrže svoj festival i stvore nešto što nama filmofilima čini još jednim razlogom dolaska u grad podno Marjana.
fala van lipa.:)

Post je objavljen 23.04.2008. u 10:30 sati.