Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mylittlelife94

Marketing

Šta je naslov toliko bitan!

Ey! Ljudovi!
Šta ima kod vas.
Kod mene nista novoga sve po starom osim sto sutra pisemo povijest.bang
Sada cu ispisat sto mi se desilo ovih dana i sto ce mi se desiti:

1. ~~~ŠKOLA~~~

Pisemo posvijet sutra, danas smo pisali engleski, a sutra jos dobivamo testove iz matematike, zivi uzas, tak da od skole niti nestignem pisat post niti komat.Jedva cekam one mini praznike ( 1.5 i 2.5 i vikend )......

2. ˘°ˇPRIJATELJI˘°ˇ

namcornamcor Ima jedna cura u mom razredu koja je malo bangbang, sta ces nisam joj ja kriva, danas je dosla u skolu bila je " bolesna " skoro 2 tjedna, dosla je s mamom i stajala ispred zbornice jer se s njom posvadao AMA BAS CIJELI RAZRED i decki i cure. I the end neznam jer je razrednica pricala samo s nekim curama, samo sam cula da je dorotea ( ta " bolesna " cura ) rekla mami kao da smo joj mi slale prijeteca pisma, cudim se gdje je sakrila veliki nos, od tolikih lazi joj je trebao narasti. Ona je rekla mami za tu nasu malo preveliu svadu i mama joj je rekla da ostane doma, mislim meni nebi nikad dala da ostanem zbog neke svade doma.

3. ˘°ˇHOBI˘°ˇ
Nasla ja novi hobi, nije bas neki ali ajde.Pocela sam sakupljati slike na kompu ( ali ne ruzne samo one lijepe ). Za sad imam oko 900 slika..

˘°ˇTHE END˘°ˇ
I dosao kraj ovog posta cry-cry-cry
Pocela sam pisat duze postove nisu vise od par recenica kao kod nekih..
Veliki sorry ide svima koji su meni komali a ja njima nisam steka mi komp, dugo mu treba da ostavi jedan komentar a i moram ucit.
Saljem veliki pozdrave Petri ( i jednoj i drugoj ), Matei, Dori, Nikolini, Barbari.........................
I za kraj ovog posta jedna slika puppy-a:

Max-Save.org





Post je objavljen 22.04.2008. u 19:30 sati.