Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/petra110

Marketing

...Ništa od naslova...

Hellou, evo mene....Jel mi se čini il je ovo treći post u jednom mjesecu??? Wow, stvarno napredujem...lol. Tnx svima na komentarima, al odlučila sam da ću novi post pisat kad skupim 300 komentara, ja se nadam da to neće dugo trajat. Pa, kod mene ima puno tog novog, sad ću pisat onak ko u prošlom postu, pa počnimo:
Hosted by RockYouPhotos.com
**ŠKOLA**
eh, uvijek škola prva...ddd. Pa nema niš tak posebnog u školi. Danas sam dobila 4 iz testa iz fizike, šmrc. Pisali smo i matematiku i lektiru, sutra pišemo povijest i tak....niš zanimljivog. Sutra imamo neki projektni dan, pa nemamo nastavu nego svi čistimo školu i okoliš. Blago nama....da ziher. Rekla nam je sova da moram donijet motike, pile ili grablje u školu. Užass. Joj, pa ja sam vam u prošlom postu nešto zaboravila reći...da, da sad sam se sjetila. E, pa to se dogodilo jednog dana pretprošli tjedan na satu fizike...javim vam se ja da rješim zadatak na ploči i dignem se da idem na ploču i stanem valjda na torbu, i padnem kolko sam dugačka...znate vi koja je to bila bruka, pred cijelim razredom....UŽAS. Al to je sad zaboravljeno, o tome više ne pričam... Pa to je sve o školi, i guess. Možda sam neš zaboravila, ak jesam u sljedećem postu ćete pročitat.
**FRENDOVI**
uf, e pa ovo je već zanimljivija tema s obzirom na današnje događaje. al idemo ispočetka. Barek nam se vratila iz Pariza, pričala nam je svašta, ugl. da joj je bilo zakon, Shenky još nije našo svoj mob, čini se da ni neće, al ne gubimo nadu....lol. E idemo na ovo kaj se danas dogodilo.... već više od tjedan dana smo mi cure iz razreda posvađane s drugom curom iz razreda- doroteom. Počelo je to kad je meni Dorotea napričala tolko toga loše o curama iz razreda, da me tračaju, da su glupe i sl. A kad sam ja to rekla curama, one su mi sve rekle da je to zapravo dorotea govorila. A to je bila i istina. I taj dan dorotee nije bilo u školi, pa sam joj ja poslala poruku da kak mi je mogla tak lagat. A ona je rekla da kak ja mogu vjerovat curama s kojim 7 godina idem u isti razred nego njoj koju poznam 2 godine. I tak je svađa započela, i martina joj je počela slat poruke da kak je mogla to govorit i sl. I jedan dan kad je martina dorotei poslala poruku ova joj je odbrusila da kad vidi martininu poruku da joj se povraća i da joj je zlo od nje. Mislim, i to je onda normalno. U jednoj poruci sam joj ja rekla da se opameti i da ode u drugi razred jer bi svi to htjeli, kaj je i istina. A onda je ona danas došla sa svojom starom u školu i rekla da ju mi maltretiramo i prijetimo, ja nisam mogla vjerovat. A martini je doroteina sestra rekla da će doć do naše škole i sredit nas, i ko sad tu prijeti??? I jučer smo morale pričat s razrednicom, i još nam nije niš rekla kaj bu bilo, al vidjet ćemo. I to je to o frendovima...
**ŠTA GLEDAM**
Pa gledam svašta.... Počela sam gledat Beverly hills, Zabranjena mi je završila, uopće nisam gledala zadnju epizodu. Kak je u subotu bio glup top model, baš bezveze, farmu još gledam, super je....i tak. Ne znam još kaj da tu pišem, pa onda gotovo!!!
**ŠTA SLUŠAM**
Slušam cajke, strano, domaće(na likovnom, lol). Niš novog, čujete promjenila sam pjesmu, da opet. Imam ih čak 4, wow....E, da jedna cura me pitala kak mi se zvala ona pjesma od Chris Browna, zvala se- no air.... Finish sam i tu...

Hosted by RockYouPhotos.com
Evo to bi bilo sve od mene, nadam se da ćete me čitat i komat mi....
Velika kizzza svima, neda mi se sad nabrajat....
Pozzzz




Post je objavljen 23.04.2008. u 16:25 sati.