Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bonjovigirl15

Marketing

Kviz...

Bilo mi je dosadno pa sam napravila ovih nekoliko kvizova,koji će odsad biti malo učestaliji na ovoj stranici. Ovo nije kviz općeg znanja o Bon Joviju,nego to je novi način da prikažem zanimljivosti---da ne bude sve u natuknicama. Tako da ga ni ne morate riješiti,ali ako več rješavate ostavite mi u komentarima svoj uspjeh/neuspjeh.LOL! Zezam se! Al mi nemojte poslije kukati kako su pitanja bila preteška. Ako želite znati odgovore,javite mi se kad budem na msn-u-- bonjovi_girl15@email.t-com.hr !
U Bon Jovi svijetu nema ništa novo,osim možda toga da su prije nekoliko dana osvojili cmt nagradu za najbolji country duet,al se nisu pojavili na dodijeli. Nadam se da ste glasali,makar sumnjam,jer da jeste osvojili bi i drugu nagradu za koju su bili nominirani. ccc...joj joj joj... heh---danas sam neke čudne volje--tako da....
ugl. ja sam happy jer sam upoznala jednu curu koja iz Zagreba koja ide u Munchen,i još jednu koja ide u Beč. I naći ćemo se na kavi,a ako ne tada onda na Bobu Dylanu u Varaždinu. Jel mžete vjerovat da ću u 20 dana gledati uživo svoje idole i njihovog idola...ahhhh....di ćeš bolje...ugl. ovo nije blog o meni,zato sorry....LOL (ok čudna sam).
evo kvizova:
JON BON JOVI -KVIZ:

Get Your Own Quiz!, More Quizzes





RICHIE SAMBORA -KVIZ:

Get Your Own Quiz!, More Quizzes




DAVID BRYAN -KVIZ

Get Your Own Quiz!, More Quizzes




TICO TORRES-KVIZ

Get Your Own Quiz!, More Quizzes




BON JOVI-KVIZ:

Get Your Own Quiz!, More Quizzes




btw. uskoro će kviz o pjesmama,i ona priča o onoj curi iz prošlog posta. pozz



Post je objavljen 22.04.2008. u 15:17 sati.