Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/siempreconferni

Marketing

Espańa

Chuck Norris može ovo, Chuck Norris može ono, Chuck je "nepobjediv"...cijela ludnica za tim Chuckom.....lud
E pa Chuck Norris ne može ubit Alonsa!!!!bang.........zašto??.........jer je Alonso brži od metka!! smijehsmijeh

Ovaj tjedan, sve u znaku Barcelone, Španjolske...zemlje koju ću sigurno jednom proći posjetiti.
Jeste li ikada razmišljali kako su vam neke sitne stvari promijenile način života, vaše snove, želje, planove za budućnost...Ja jesam, i to puno puta i shvatila koliko je ovaj sport promijenio neke stvari kod mene. To nisu velike stvari, to su sitnice, dijelići mog života, ali ja smatram da su baš te sitnice sastavno dio života, ono što nas čini sretnima.
Formula 1 je iz dana u dan postajala moja velika ljubav i kroz nju se sve ostalo stvorilo...navijanje za najdražeg vozača, ali to je puno puno više od samog navijanja. Stvorio se taj neki osjećaj...koji se sad javlja svaki puta kad čujem riječ ili vijesti na televiziji o utrci, Fernandu, svaki put kada gledam video na You Tubu ili jednostavno čitam F1 racing ili na nekoj internetskoj stranici.
Preko svega toga razvila se i neka ljubav prema Španjolskoj, španjolskom jeziku, želja biti u Barceloni na dan utrke....
I nakon tih nekoliko uzastopnih sitnica postavljam si pitanja o budućnosti, što zapravo želim od svog života, u kojem da smjeru krene.
Možda će neki od ovih faktora biti ključni za odabir nečega za par godina, mislim da hoće i voljela bi da tako bude.

Tako i ova utrka u nedjelju mi je jedna od najposebnijih, vidjeti sve Španjolce, španjolske zastave...neku toplinu koja zrači iz "domaćeg" terena jer mislim da svi koji iskreno navijaju za Fernanda osjećaju nešto posebnije na ovoj utrci kao i u Monzi kada tisuće Tifosa bodri Ferrarijev bolid.

Znam da se nadate kao i ja nečem boljem u Barceloni, ja vjerujem da će se dogoditi, ako ne u Barceloni na nekoj drugoj utrci...ipak....

........imam neki dobar osjećaj.........


Photobucket

Post je objavljen 21.04.2008. u 15:18 sati.