Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onlyblog

Marketing

Milan i Barcelona još bez dogovora oko Ronaldinha

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani je potvrdio kako je jučer pregovarao sa predstavnicima Barcelone oko transfera Ronaldinha, ali i kako se nisu uspjeli dogovoriti oko iznosa odštete. U ime Milana u Barcelonu je nakon tih pregovora otišao FIFA-in agent Ernesto Bronzetti, koji bi trebao dogovoriti ovaj transfer.

"Jučer smo imali pregovore putem telefona, ali nismo se složili oko nekih brojeva." rekao je Galliani za Sky Italia televiziju. Kako navode mediji, Milan je za Ronaldinha i Gianlucu Zambrottu ponudio odštetu od 30 milijuna eura, no Barcelona očekuje veću zaradu od ovog dvojca.

Galliani je odbacio i špekulacije o tome kako bi transfer mogao propasti u slučaju da Milan na kraju sezone ne završi među prve četiri momčadi: "Mi u svakom slučaju želimo ući u Ligu prvaka, ali ne zaboravimo da je Ronaldinho došao u Barcelonu kada je taj klub igrao u Kupu UEFA. Svim velikim klubovima se može dogoditi da propuste Ligu prvaka jedne sezone. Naravno, nadam se da se to neće dogoditi Milanu, ali i ako se dogodi, to neće biti katastrofa."

O mogućnosti odlaska Gennara Gattusa Galliani je rekao: "Apsolutno nema šanse, on ne ide nigdje."


Post je objavljen 21.04.2008. u 12:17 sati.