Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakura1115

Marketing

Heyyyyyyyyy!!!!!!!!

Bokkkkk!!!!!
Ne znam kaj da napišem!!!!!!!!!!! Dosadno je!!!!!!!!!!!!!! Znate kaj............. u subotu sam bila na generalnoj probi zvijezde pjevaju i moram priznat bilo je SUPAČ!!!!!!!! Slikala sam se sa Milom i Jacquom!!!! Baš šteta kaj su ispali!!! Mislim da su namjestili!!!!! Najgori su mi Karmela i Đani, a izgleda da će sad na kraju i oni pobijedit!!!! Znam da dosta vremena nisam pisala postove, al mi se jednostavno NE DA!!!!!!!!!!!!!!! I da dobila sam nove zvučnike tak da mi je sve super!!!!!!!!!!!Mislim da ću zakraj stavit malo videa-malo step up, malo ken li i ostalih......
Znam da nisam ja komala, pa da onda ni vi niste mene, al ne znam... Pošto nisam pisala postove bilo mi je glupo i komat tak da.......... Evo mislim da je to sve!!!!!!! Joj, jedva čekam praznike i terensku!!!! Bit ću u sobi sa Nanom i Majom.......... Jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!


P.S. : AK SE TKO ŽELI DOPISIVAT SAMNOM PREK MSN-a, MOJ MSN JE: sakura1115@hotmail.com, VI ME JEDNOSTAVNO IL MI OSTAVITE SVOJ MSN U KOMOVIMA!!!!!!!!! MOLIM VAS, JAVITE SE!!!!!!!!

A SAD MALO MJUZEEEEE I VIDEAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!












value="http://www.youtube.com/v/J7Uk3Z71kDk&hl=en">





Post je objavljen 21.04.2008. u 10:53 sati.