Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tejich29

Marketing

Grozno

danas ujutro mi je bilo tak dosadno sve dok me ivona nije zvala da idemo van!!!!
cijelo vrijeme smo se vani igrale sve do nekih 4 sata popodne....onda su nas mama i tata zvali da idemo s njima u samobor na anindol i stari grad u šetnju.šetali smo sat i pol,noge su nam skoro otpale(da bar jesu)!!!!!!!!! pa smo išli na trg dok si oni popiju kavu dok smo se mi šetale i jele slatkać!!!!!! imale smo deset kuna i išle smo si kupit neku igračku! i ivona dok si je kupovala tu igračku zabunom si je ostavila novčanik!!! onda smo krenuli prema autu i skužili da joj nema novčanika,pa kad smo se vračale vidli smo tele(lanu daić 7.a) i ivu jurčić(7.a)!!!! buljile su u nas dvije ko tele u šarena vrata i tam se beljile i izvodile gluposti!!!!!!! ja sam im se tak počela smijat.
pa smo došle do tog dućana di je ivona ostavila novčanik i teta joj ga je vratila!!!!!!!!!!!!!!
kad smo došle doma čekalo nas je društvo s ulice pa smo bili vani do 8 kad sam ja morala ić u kuću!!!!! sad se idem kupat i spat da se odmorim od tolkog hodanja po samoboru!!!!!!!!!
veeeeeeeeeliki kkkkkkiiiiiisssssss i ppppppoooooozzzzzzz:vinki,valentini,ivoni,dori,celli,marini,juliji,tonkoviću,birinu,ma svima koji me poznaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i julija sretan ti rođendan(za jučer)!!!!!!!!!!!!!chaos,vidimo se!

Post je objavljen 20.04.2008. u 20:13 sati.