Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sk8maniak

Marketing

Izasao je novi cd od Children Of Bodom-a "Blooddrunk"

Blooddrunk je 6 studijski album Finske Melodic metal grupe Children Of Bodom. Album sadrži 9 orginalnih pjesama i 4 covera. Pjevač banda Alexi Laiho bio je pod veliko dozom agrasivnosti dok je pisao pjesme, a zato će novi album biti brži i više nalik na trash. Više bi se mogao nazvati progressive.A na myspace-u od Children Of Bodoma imate exluzivni video Blooddrunk!

Popis pjesama i trajanje sa albuma Blooddrunk:

1. "Hellhounds on My Trail" – 3:58
2. "Blooddrunk" – 4:05
3. "LoBodomy" – 4:24
4. "One Day You Will Cry" – 4:05
5. "Smile Pretty for the Devil" – 3:54
6. "Tie My Rope" – 4:14
7. "Done with Everything, Die for Nothing" – 3:29
8. "Banned from Heaven" – 5:04
9. "Roadkill Morning" – 3:32

Cover pjesme (obrade):
1. "Ghostriders in the Sky" (Stan Jones cover) – 3:39
2. "Look
in' Out My Back Door" (Creedence Clearwater Revival cover) – 2:08
3. "Just Dropped In" (Kenny Rogers cover) – 2:38
4. "War Inside My Head" (Suicidal Tendencies cover)


A sada nest malo o jednom od mojih najdrazih skatera njegovo ime je:
B A M M A R G E R A !

Brandon Cole "Bam" Margera - rođen 28 rujna 1979 je profesionalni skateboarder i televizijska ličnost. Glumio je u MTV-evom serijalu Jackass a kad je postao popularniji MTV mu je dao da vodi vlastite emisije Viva La Bam i Bam's Unholy Union, uz Johnny-a Knoxville-a je jedini glumio u svim epizodama MTV-jevog Jackassa.Bam Margera je dio Element skate teama (koristi njihove daske).
Isto tako su mu sponzori Adio footwear(tenisice),Destructo Trucks(skate osovine) Spitfire(točkovi) Electric Visual(sunčane naočale) i mnogi drugi. Bam također ima svoju vlastitu izdavačku kuću "Filthy Note Records" u kojima režira videa poznatim i ne bas tako poznatim glazbenicima. Najpoznatiji od njih su finska grupa HIM kojima je režirao spotove od Buried Alive By Love, The Sacrament, And Love Said No i Solitary Man. Režirao je također Cradle of Filth-u,Clutch, Turbonegro,Viking Skull, Vains of Jenna i nekoliko za CKY. Bam ujedno i svira klavijature u novom bendu zvanom Gnarkill sa bratom Jess-om Margerom, Brandon DiCamillo,Rich Vose i Matt Cole.Bam je animiran u Tony Hawk-ovom serijalu igara koje su postale mega poularne. Bam trenutno živi u dvorcu koji je nazvan "Castle Bam", to je veliki dvorac napravljen u gotičkom stilu napravio je dvorište koje je velicine 500m kvadratnih zapravo jedan veliki skate park a u podrumu ima jedan veeeeliki kasino.Najdraža muzika mu je HIM, CKY i death metal.A uzor mu je Ville Vallo (HIM).

Izdao je i komilaciju svih bandova kojima je režirao pod nazivom "Viva La Bands":


Toliko od mene za sada, ArA ;)


Get your own Chat Box! Go Large!



Post je objavljen 20.04.2008. u 19:13 sati.