Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrazjecurke666

Marketing

evo ga.. novi post..

evo me.. ja sam ..petra.. nakon koliko godina.. puno.. prvo cu rec.. ovaj post pisem pod prisilom.. tara me naterala.. iako me boli glava i spavaaam..juuj..a to je bilo zato jer sam jucer bila na vjencanju..

isli smo u Crkvu prvo.. i tam ja i moja sestricna suny.. sjele u zadnju klupu i cijelo vrijeme se zaje******.. hih..ludare.. a onda smo imali vremena do 20:00.. i onda smo otisli kod soipa na sladoled.. kako sam se ja zamusala.. al.. nema veze.. ocistila sam sve.. i onda smo isli u salu tam neku u vukojevcima.. i ja se nest sa starom pocela svadat.. i dolazi sad hrana.. i ja njoj u inat necu jest.. a glaaadna ko vuk...uff.. al necu.. inatim se.. juj sto ja nju volim zezat.. a ona pizdi i sam me gleda..a ja okrecem ocima i namjerno necu jest.. i na kraju, moja glad je prevalila inat... jbg.. i jela sam.. da vidite koji je to smjesak bio na njenim ustima.. mah..

i sad.. ja ocu kolac.. a neda mi se dic.. trebam prolazit kroz te sto plesu, pa mi se nije dalo.. i sad ode meni mama po kolac.. i donese tolkog komadinu.. nisam mogla to pojest.. a suny.. sta je ona radila i od tog i od svega.. uzela casu neku.. pa radila neke mixeve.. cola, fanta, rakija, pivo, kolaci, kruh.. odvratno.. meni se bljuvalo.. bilo nam je jako dosadno.. i sta cemo radit.. idemo van..i uzele kljuceve od auta.. i u auto.. i upalili raio i sviraa.. do daske.. onak je sav ato se treso.. a svi vani gledaju..lool.. kaze suny, to se ne cuje.. ma neee. di bi..i odjednom se ugasilo to.. i sta cemo sad.. pokusavali smo jedno 100 puta opet upalit.. al nece.. cak smo i kljuceve u auto stavljali i palili.. i nece.. sta cem osad.. i mi s mobitela pustali pjesme.. a ona sam prerbacuje.. nece nijednu ostavit da svira...

i dosadno.. i ajmo mi sad natrag unutra.. i prolazimo kraj nekih deckiju.. oni nisu bili na vjencanju..neg zive tamo.. pored te sale.. i onda smo se s njima zabavljale.. tj. ja.. njoj se nije dalo.. ona osla unutra.. a ja ostala.. i tak sam vrijeem provodila.. i sad idem ja nakon nekog vremena unutra.. i onda je bilo darivanje.. i sad mene mama tera da odem dat i da plesem s mladom.. a je neecu.. nema sanse.. i onda ona otisla.. nakon nekog vremena mi idemo kuc.. bilo nam je dosadno pa smo ih ja i suny stalnoo "molili" da se pokrenu i da idemo.. ona i ja smo spavale u dnevnoj.. mi cemo kao ostat do kasno.. i gledat cemo tv.. pricat.. jest.. al nista od tog.. mi dosle kuc, presvukle se, legle u krevet i opala, zaspale.. u 2:00.. nismo mogle vise izdurat..

i sad se ujutro dizi.. joj kako je to bilo tesko..uff.. ona je morala natrag u vinkovce.. a ja poslijepodne idem na rucak kod strike i strine i onda na kolace kod drugog strike i strine..

i sta jos ima kod mene.. pa nista.. osim sto sam se šišala.. wee.. skratila sam kosu da mi bude na ravno i siske... hh.. imam siskeeee.. izgledam potpuno drugacije.. nekak mlade.. no.. vidit cete u ponedjeljak u skoli.. to se zbilo u subotu.. nakon shoppinga.. ide mama na frizuru zbog svatova, i ja kazem.. ajd idem i ja dosadila mi je vise ova frizura.. i eto ga..hh..

i sad stvarno nezam sta da napisem.. tak da gibam.. idem jos malo odspavat...a sad pozdravi...
naravno, mojoj tari.. pusa jube, vojim te veri mač..
moj seki suny.. i tebe vojim jako punjo..
onim slatkim deckima s vjencanja.. pufa... ;)
svom ludom razredu.. ruljo volim vas.. naravno, izuzmimo pojedince...
nasoj razrednici.. najboljoj na svijetu...
sviam s msn-a...
i ak sam nekog zaboravila, ljudi sorryte.. nemogu razmisljat jer mi se spavaaa..
ajde.. volim vas sve.. papa...pusa...

by:petra


Post je objavljen 20.04.2008. u 10:04 sati.