Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Blogerica u posjeti maloj Anji



Prije današnjeg posta, iskoristili bi priliku i čestitali rođendan našem velikom humanitarcu gospodinu Hermanu Mariju predsjedniku humanitarne udruge „Pomoć i ljubav“ iz Amsterdama.

Dragi naš gospodine Hermane. Puno sreće, ljubavi i zdravlja povodom Vašeg rođendana, da i dalje bude ono što jeste, veliki humanitarac od sveg Vam srca želi obitelj male Anje koja Vam šalje jednu veliku rođendansku pusu.


SRETAN ROĐENDAN

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic


Jučerašnji dan obilježio je dolazak blogerice mallene (Kristina) i njezine obitelji u posjet našoj maloj Anji. Nakon skoro godinu dana bloganja, razgovora putem skypa i messengera te razmjenjivanjem poruka putem e-maila, konačno je došao dan da se sa našom dragom blogericom i njezinom obitelji i upoznamo.
Naš susret smo već nekoliko puta odgađali (viša sila) ali eto tko čeka taj i dočeka.
Predivno je bilo upoznati te mlade ali nadasve osjećajne ljude.
U pratnji blogerice Kristine stigli su i njezin suprug Goran, njezin predivni tromjesečni sinčić Josip-Mattheo, Kristinina mama Slavica te predivni i živahni mali dječačić Danijel kojeg je udomila gospođa Slavica.Naravno njihov najveći motiv posjete bio je naravno naša mala princeza Anja koja je i ovog puta dobila pregršt darova i mi se u njezino ime još jednom od srca zahvaljujemo. Nismo ni mi ostali pošteđeni a najviše je razveselilo tatu Tomislava poklon butelja „Suza Baranje“.
Što reći o ovoj predivnoj obitelji. Kristina i njezin suprug već dvije godine žive u Austriji. Kristinina obitelj živi u Baranji a Goranova u Međimurju.
Kristina i Goran su jedni divni mladi i predivni ljudi. Puni osjećaja te mladenačkog zanosa.
Njihov sinčić Josip-Matheo je pravi mali anđeo. Samo jede i spava.
Što reći o gospođi Slavici, Kristininoj majci. Gospođa Slavica živi sa suprugom i starijom kćerkom u Baranji. Trenutno je u posjeti kod Kristine u Austriji. Gospođa Slavica je inače poznata ovdašnjoj javnosti kao udomiteljica više od dvanaestero djece, uz svoje dvije rođene kćeri.. Iz njezinog razgovora, izlazi toliko topline i osjećaja prema toj djeci da Vam to jednostavno ne možemo opisati. Neizmjerno nam je drago da smo upoznali jednu takvu divnu ženu velikog i humanog srca.
Naravno da je naš susret protekao u živom i veselom tonu. Teme su se mijenjale iz minute u minutu a kako nam je bilo pogledajte u sljedećem foto slidu:




Ono što je lijepo kratko traje pa tako i naš zajednički susret. Na rastanku smo prihvatili poziv da budemo njihovi gosti u Austriji negdje u 6 mjesecu, pri povratku Anje i mame Jasmine iz Lošinja. Iako je rastanak bio pomalo tužan, zaključili smo da je ovo tek početak jednog divnog prijateljstva.


Post je objavljen 20.04.2008. u 08:00 sati.