Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tennant

Marketing

Namigivanje ne dovodi uvijek do (zagađene) veze

Bio sam sretan kad sam susreo svoju simpatiju. Pogotovo kad mi je simpatično namignula s osmijehom. Lijepa djevojka, čak sam nedavno sanjao divan san u kojem je bila "nepostojeća djevojka"- kombinacija ove djevojke i Blanke Vlašić (dakle, " ni sim' ni tam' "; no Blanka i spomenuta simpatija slična su jedna drugoj kao jaje jajetu).
Nekad je meni bilo upućeno pitanje "Šta znači kad djevojka namigne?", pa sam bez prevelikog razmišljanja duhovito odgovorio: "Znači da je namiguša".
Sada kada sam se suočio s tim pitanjem u vlastitoj situaciji, pitao sam prijateljicu tj. predstavnicu ženskog roda da mi odgonetne zašto mi je moja simpatija namigivala i je li to bilo iz prijateljstva.Ona me ohrabrila i odgovorila:" A ne, ja nikad ne namigujem iz prijateljstva!"
Međutim, idućih dana, kad se situacija sa simpatijom nije odvijala prema željama, spomenute prijateljice nije bilo da me tješi odnosno povukla se (kao "Šta ti ja tu mogu?").
Pitao sam i dalje predstavnice ženskog roda da mi odgonetnu spomenuto namigivanje i dobio više odgovora. Jedna je rekla da ne može znati što je u glavi osobe koja je namigivala, i taj odgovor mi se čini najtočniji uz dodatak:
s obzirom na daljni razvoj situacije, procjenjujem da je to bilo namigivanje iz nekakve ljubaznosti, pristojnosti.
Jedna mi je rekla "Ti mene zezaš kad me pitaš što je to značilo?!", a ja sam joj zatim iznio svoje viđenje i rekao da ne računam više na vezu sa svojom sada već bivšom simpatijom, uz dodatak: "Da je do veze i došlo, bila bi to zagađena veza!Naime, spomenuta djevojka puši!"
Sugovornica nije bila oduševljena odgovorom, govoreći da joj nabijam komplekse budući da i ona konzumira cigarete.
I za kraj, pitanje: Kako to da djevojke koje djeluju pametno i inteligentno posežu za cigaretama, te tako u svoj organizam unose štetne tvari? Mislim, svi znamo što je dim, vidjeli smo šta se događa kad nešto (iz)gori, nešto što je samo jednom bilo izloženo dimu i vatri postane ružno i trulo, a ovdje se iz dana u dan ogranizam izlaže tom dimu i štetnim tvarima.


Post je objavljen 19.04.2008. u 15:16 sati.