Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milanica

Marketing

..mozda...


separation
*Mozda nikada nismo bili ozbiljni,mozda sve sto smo rekli bila je sala. Ali ja sam dijete,kakim bi se to ozbiljnim temama trebala baviti!? Sve one gluposti,lupetanja,sprdanja...sve je to bilo uredu...i sad odjednom..trebali bi ozbiljno pricat...ne kazem da ne,ali...ono nije ozbiljno..meni je to isto bila zezancija...ja nisam htela popustit ti si iz toga izvuko neke cune zakljucke,koji zapravo nemaju nikake veze s tim...al dobro...kako god hoces..
samo hocu da zans,meni je zivot igra,zelim uzivat u zivotu...a take stvari jednostavno su nepotrebne...
sad
za svadju je potrebno dvoje,krivica je obostrana...ali,zasto se to desio....jel to i bilo potrebno!? ne,nije..naravno da nije...mozda manje tvrdoglavosti, mozda smo prerazliciti pa ne mozemo ni pricat [(!?) ne verujem,nije to]...mozda dodju taki dani..citavo vreme pratio me osecaj da ima neizrecenih stvri,naravno negirano...ne zelim da iko bude povredjen,ali eto..je...tuzan niko ne preuzima krivicu ni najmanju,tvrdogalvosti i ne razumevanja je i previse..ali zAsto!? jel se tako poansaju "prijatelji" jedni prema drugima!? sto je uopste uzrok da do toga i dodje!? stvarno ne znam...zao mi je sto je sve oako ispalo, zao mi je sto postoji strah,zao mi je jer smo ljudi...ovakvi nesavrseni,nerazumni i netolrantni..
jedom ce se mozda to promeniti..
modza ce ljudi postat drukciji,ali tesko...nista ne dolazi s neba potrebno je raditi na sebi,pa ce nam onda svima i bit bolje...
sryy ako te nesto povredilo nije bilo namerno...ali ni ja nisam bila postedjena,ni najmanje...papa
----------------------------------------------------------------------------------------------
**a tebi...hvala..sto si uvek tu za mene...hvala ti na lepim porukama...wteeeee....:*



Post je objavljen 19.04.2008. u 00:27 sati.