Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pepeipojo

Marketing

Ooo da ...

wave
Zdravo..Evo da se opet JA malo raspišem,već kad nam Pepe ni ne zna koja je adresa našeg vlastitog blogića u kojem ispucavamo naše divne i prekrasne trenutke..Koji su svakim danom sve "ljepši".aha, kako da ne.
Prvo ćemo o onom glavnom... Danas smo išle u Rijeku u potrazi za boljom budućnosti. U sklopu Sajma tehnologije u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, posjetile smo Smotru sveučilišta, i kao,raspitale se.. Bile su i Vogi i Anja sa nama. A i Ivanu smo našli pa smo lagano špicirale...Zakasnile na bus u podne pa krale bogu sate do 3. Pizza, Buddha bar, Matein stan..MATEA, da, napokon sam je vidjela nakon sto godina.Vajka ista..Jedva sam čekala doći doma,i onako umorna morala sam na 2 i pol satno predavanje prve pomoći,k vragu. Sad zadnjim snagama ovo pišem,da ne odem prerano u krpe,jer je ipak subota sutra.Ja i Meri idemo u Trieste malkice u shoping. Ma šta nam fali... sretan
Kod mene zapravo i nema novosti..Tj ima,da. Neke osobe iz prijašnjeg posta su zamijenile svoje uloge (po značenju, ne po ne znam čemu..ovaj..khm..), ali moj život,moja stvar. Ne osjećam se krivom PO PRVI PUT U ŽIVOTU! Moj prag tolerancije je na visokom nivou, a i sve hladnije gledam na neke stvari,koliko se god one činile "tople".
Bitno da sam ja maturalni rad napisala, i da su počele lagano pripreme za maturalnu zabavu. Bit će superička!
Hmmmmmmmm.....još?
Ne znam,stvarno.
Kad me uhvati inspiracije da napišem nešto pametno,napisat ću ^^
kiss
Poyo

Post je objavljen 18.04.2008. u 21:24 sati.