Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Najava 5.Zagrebačkog sajma knjiga




Iz Profila javlaju da će se i ove godine u svibnju (6.-17.) u središtu Zagreba, u Profil Megastoreu održati već tradicionalni Zagrebački sajam knjiga.

Peto izdanje ove najvažnije proljetne manifestacije za knjigu i autore okupit će gotovo sve hrvatske nakladnike te publici kroz bogat program promocija i književnih susreta predstaviti mnoštvo noviteta s našeg tržišta knjiga.

Tema ovogodišnjeg Zagrebačkog sajma knjiga je Novi hrvatski roman.
Potaknuti sve boljim knjigama te sve boljim medijskim praćenjem hrvatske književne produkcije, u Profilu su se odlučili upravo za ovu temu.
Profil je snažan zagovornik i promotor hrvatske kulture, a s ovogodišnjim Sajmom te već navedenom temom sajma , svakako će taj angažman biti i jači.

U sklopu Sajma ove će se godine po prvi put dodijeliti i najbogatija književna nagrada 'roman@tportal.hr' (sto tisuća kuna) za najbolji objavljeni hrvatski roman u 2007. godini.
Nagradu dodjeljuje T portal, a na press konferenciji 29. travnja u 12 sati u Profil Megastoreu bit će objavljena i imena pet finalista Nagrade kao i finalni program 5. Zagrebačkog sajma knjiga.

U Profilu se nadaju da ćete im se i ove godine pridružiti na ovom slavlju knjige i autora, te da ćete upravo na 5.Zagrebačkom sajmu knjiga doživjeti nešto lijepo, sresti svog omiljenog pisca ili pronaći knjigu koja će vam promijeniti život.







Post je objavljen 20.04.2008. u 07:34 sati.