Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rihanna-fan

Marketing

RIHANNINA NOVA TETOVAZA!

POZNATA američka r'n'b pjevačica Rihanna ima novu tetovažu koju je obožavateljima ponosno pokazala na svome poslijednjem koncertu u New Yorku. Radi se o kolekciji zvijezdica koje se spuštaju od vrata prema desnoj lopatici, što je dodatak na prijašnju, identičnu ali puno manju tetovažu koju je imala na vratu.

Pjevačica, koja je nedavno proslavila svoj dvadeseti rođendan, osim ove nove ima još četiri tetovaže - glazbeni ključ i notu na gležnju, horoskopski znak ribe iz desnoga uha, zvijezdu unutar lijevoga uha i molitvu na sanskritu koja se proteže uzduž kuka. Viđena je i sa tetoviranom gitarom na lijevoj ruci, ali je ta tetovaža ubrzo nestala.

U posljednje vrijeme javnost više zanima njezin privatni život nego tetovaže. Naime, nakon što je na after partyju u sklopu pariškog Tjedna mode bez ustručavanja izmjenjivala poljupce i zagrljaje sa Chrisom Brownom, zaključeno je da je on njena tajna ljubav iako pjevačica nikada nije javno priznala njihovu vezu. Komentarima poput "Nije mi jasno zašto svi žele znati s kim se ujutro budim" uspješno je izbjegavala priznanje veze, za koju je nedavno rekla kako se radi o "prijateljskom druženju".



Post je objavljen 17.04.2008. u 20:36 sati.