Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nightlittleangel

Marketing

!#$%"#/=))=......This is wery b0ryngg.......-_!"#"$%/&)/?))

FARMA_FARMA
O Farmi

Život na selu prije sto godina je surov. Ima svoja pravila igre. Daleko od struje, mobitela i fast fooda, glamur i komfor zamjenjuje umijeće, snalažljivost i snaga. Ljudi koje poznajemo kao medijske zvijezde postaju ranjivi, iskreni. Pokazuju lice koje ne otkriva oko kamere i blic foto aparata.

Bit Farme nije samo preživljavanje u nesvakidašnjim uvjetima. Farma je i eliminacijska igra koja se bazira na socijalnim, intelektualnim, ali i fizičkim vještinama i sposobnostima.

Svakoga tjedna GAZDA bira Sluškinju i Slugu, osobe za koje misli da nisu zaslužile ostati na Farmi. Od trenutka odabira 1. DUELISTA, kojeg ostali natjecatelji javnim glasovanjem biraju između služinčadi, 2. DUELISTA biraju gledatelji između ostalih kandidata istoga spola. Rezultati glasovanja gledatelja postaju konačni i javni tijekom emisije uživo, svakoga petka. O odlasku s Farme ili ostanku na Farmi odlučuje se u izravnom prijenosu DVOBOJA. 2. DUELIST ima pravo odabrati jednu od tri eliminacijske igre. Hoće li izabrati dvoboj koji zahtjeva veliku izdržljivost, snagu mišića ili uma, ovisi samo o njemu. DUELIST koji izgubi u dvoboju napušta Farmu.

pIše:
Feferonka/Night angel
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 17.04.2008. u 20:02 sati.