Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Radionica na temu marketinga i izdavaštva



U četvrtak 24.04.2008. u terminu od 18:00 do 21:00 u Molekuli (bivši IVEX, delta 5, Rijeka) udruga Katapult organizira radionicu na temu marketinga i izdavaštva koju će voditi Iva Ribarić.
Pristup radionici se ne naplaćuje, a broj polaznika ograničen je na deset. Prijave se mogu izvršiti Matiji Vukušić na e-mail green_domino@yahoo.com . Svaki prijavljeni sudionik dobit će potvrdu pristupu radionici e-mailom s obvezom dolaska. Na radionicu je potrebno ponijeti pribor za bilježenje.

O temi radionice
- što je marketing?
- marketing vs. promocija
- što je promocijski miks?
- kako napraviti plan promocije?
- izbor poruke i medija
- kako pristupiti sponzorima?
- praktični dio; izrada plana promocije za jednu od knjiga iz edicije Katapult

O voditeljici radionice
Iva Ribarić je rođena 1977. u Rijeci. Studij ekonomije, smjer menadžment, završila je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, gdje je i upisala poslijediplomski specijalistički studij na temu marketinga. Dvije godine djeluje na Svid radiju kao voditeljica, usporedno je angažirana u B studiju za potrebe osmišljanja i snimanja reklamnih spotova te pokreće autorsku glazbenu emisiju (Demonij). 2002. godine zapošljava se u Novom listu u odjelu marketinga. Već u prvoj godini rada angažirana je na pokretanju priloga Školski Novi list u kojem je zadužena za poslove promocije i oglašavanja. U idućoj godini dodijeljeni su joj direktni klijenti i marketinške agencije čija referentna osoba ostaje do danas. Preraspodjelom posla krajem 2004. godine preuzima poslove voditelja propagande, odnosno urednika oglasnog prostora. Sudionica je brojnih stručnih seminara.






Post je objavljen 22.04.2008. u 10:42 sati.